Hem > Forum > Livet kan skava > Livet är krävande

Livet är krävande

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej!

  Livet ger mig inte mycket. Inte tillräckligt. Jag vill ha spänning, eufori, känna mig exalterad, och få meningsfullt socialt utbyte. Ett arbete där jag kommer till min rätt, där jag blir bekräftad för mina talanger. Jag har hittat en man jag älskar. Utan honom vill jag inte leva.

  Livet kostar mer än det smakar. När jag dricker alkohol eller har PMS(PMDS?) får jag återkommande självmordstankar. Ingenting är roligt, jag orkar inte mer. Jag vill inte mer.

  HUR ska jag kunna skapa ett meningsfullt liv utan min partner? Jag är beroende av honom. När ska jag få tid att landa och komma på vad jag vill göra i livet? Jag har en treårig utbildning på universitet i ett ämne som jag finner ointressant. Är nu inne på mitt 2:a sabbatsår efter kandidatexamen. Trivs inte med nuvarande jobb. Men vill flytta hemifrån vilket kräver en inkomst. Ska jag sjukskriva mig? Jag orkar inte mer. Jag vill inte mer.

  Tillägg: Äter maxdos antidepressiv medicin, sover/äter ordentligt och tränar flera dagar i veckan.

  Avatar

  Hej,

  Tänker litegrann att det låter som att du är rastlös och understimulerad, snarare än ångestfylld? Kanske att en sjukskrivning skulle förstärka dessa känslor av passivitet i livet, och att du snarare behöver ha en mer aktiv tillvaro som bidrar till de här positiva känslorna av eufori, äventyr och meningsfullhet?

  Avatar

  Hej hopp!

  En sak som jag tror är viktigt att lära dig är att du inte är beroende av någon,speciellt inte någon som du inte träffat än.
  Tag tillfället i akt att lär känna dig själv på ett djupare plan. Åk till ett land långtbortistan och låt ödet,dina naturliga instinkter och dina impulser bestämma ett tag. Inget planerande alls.

  Bara ett tipps!

  Jag hoppas du hittar ditt zen snart,utan antidepp.

  Krya på dig!

  Kärlek <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.