Hem > Forum > Livet kan skava > Jag blir galen( varför är jag så tjock???)

Jag blir galen( varför är jag så tjock???)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • jag hittar INGENSTANS på nätet nån sjukdom som passar in på mig som orsak till att jag är så jävla tjock( ursäkta, inget fel med att vara tjock men jag lider verkligen av det ) jag dricker aldrig läsk, äter aldrig chips

    min frukost består av antingen en hemmagjord smoothie med enbart nyttiga ingredienser, eller naturell youghurt med banan och kanel-som ökar förbränningen till och med. Så what the fuuuuuck????

    Jag är ett matvrak och skulle jag lyssna på kroppen skulle jag äta i princip hela tiden. MEN DET GÖR JAG INTE. Jag håller igen så jävla mycket att jag förtjänar medalj, men nej vågen visar likt förbannat nästan 80 kg och jag har vägt 57 och tyckte det var mycket.

    Jag blir själmordsbenägen av min vikt. Jag är också rädd att jag faktiskt kanske har nån allvarlig sjukdom och vågar därför inte ta prover och så…

    alla säger att med åldern kommer viktuppgång , men jag vet en kvinna hon är 60+ och har en kropp som en 25 åring, (utan att överdriva). Jag är så trött på det här.   Hur äter ni? Är ni överviktiga? Smala?

    tacksam för svar

    Normal viktig nu men har lidit av ätstörningar sen mellan stadiet. Jag är 38år nu.

    Fråga dig själv;

    Varför vill du gå ner i vikt?

    För vem?

    Hur vill du gå ner i vikt?

    Är det hållbart?

    Är det hälsosamt?

    Hur tror du att du känner och mår när du gått ner i vikt?

    Trådstartaren

    Normal viktig nu men har lidit av ätstörningar sen mellan stadiet. Jag är 38år nu. Fråga dig själv; Varför vill du gå ner i vikt? För vem? Hur vill du gå ner i vikt? Är det hållbart? Är det hälsosamt? Hur tror du att du känner och mår när du gått ner i vikt?

    tack för svar, varför jag vill gå ner i vikt: för att jag är så fruktansvärt ful som tjock, vissa passar med lite hull eller mycket hull, men nej nej nej säger jag bara mitt redan fula utseende blir katastrofalt som överviktig.

    För vem: mig själv  . Hur vill jag gå ner i vikt genom att äta hälsosamt , vet ej om det är hållbart man måste väl träna också – nåt jag inte gör men rör mig mycket dock, bara inte ”tränar på riktigt” jag tror det är hälsosamt att äta hälsosamt, hur jag känner när jag nått mitt mål: jag tror jag kommer känna mig normal igen , kläder kommer passa och jag som gillar att klä mig lite utmanande / sexigt kan göra det då igen.

    jag vet inte helt enkelt vad det är för fel på min kropp

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.