Hem > Forum > Livet kan skava > Jag blir galen( varför är jag så tjock???)

Jag blir galen( varför är jag så tjock???)

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • jag hittar INGENSTANS på nätet nån sjukdom som passar in på mig som orsak till att jag är så jävla tjock( ursäkta, inget fel med att vara tjock men jag lider verkligen av det ) jag dricker aldrig läsk, äter aldrig chips

  min frukost består av antingen en hemmagjord smoothie med enbart nyttiga ingredienser, eller naturell youghurt med banan och kanel-som ökar förbränningen till och med. Så what the fuuuuuck????

  Jag är ett matvrak och skulle jag lyssna på kroppen skulle jag äta i princip hela tiden. MEN DET GÖR JAG INTE. Jag håller igen så jävla mycket att jag förtjänar medalj, men nej vågen visar likt förbannat nästan 80 kg och jag har vägt 57 och tyckte det var mycket.

  Jag blir själmordsbenägen av min vikt. Jag är också rädd att jag faktiskt kanske har nån allvarlig sjukdom och vågar därför inte ta prover och så…

  alla säger att med åldern kommer viktuppgång , men jag vet en kvinna hon är 60+ och har en kropp som en 25 åring, (utan att överdriva). Jag är så trött på det här.   Hur äter ni? Är ni överviktiga? Smala?

  tacksam för svar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.