Hem > Forum > Livet kan skava > Ja livet kan skava..

Ja livet kan skava..

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Min pojkvän blev igår tagen av polis för han ja har varit jättehög och aggressiv ute ,

  behöver nog bara skriva av mig.
  Mår piss. Det är ett enda stort ekorrhjul.  Han Är normal en vecka/ en halv och sen tar han amfetamin och blir helt störd. Skrattar ena stunden senvänder det och plötsligt slår han sönder saker, pratar för sig själv är vaken tre dagar i streck.. sen sover han i tre dagar och för att vakna till så köper han mer amfetamin och så börjar det om. Tänk vad knark förstör . Men jag tackar Gud att han håller sig borta från alkohol … oh.  My.  God … det är inte roligt att ha och göra med en full ”Rickard ”( påhittat namn förstås )

  men knarket förstör så jävla mycket det också.

  förstår ändå inte hur nån kan bli så crazy av amfetamin , jag är inte jätteinsatt i droger, har testat amfetamin några gånger och inte fan pratar jag för mig själv. Det är väl hans psykiska grundsjukdom som blandat med amfetamin blir så.. men förstår honom inte , förstår inte hur hans hjärna funkar.

  En sak vet jag regelbunden användning av droger leder  till kaos förstörelse och för tidig död. Dem som inte inser det är dumma i huvudet

   

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.