Hem > Forum > Livet kan skava > Han var otrogen när jag var höggravid

Han var otrogen när jag var höggravid

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Mitt barns pappa får mig att gå under. När jag var höggravid så låg han med någon annan tjej, några månader senare skaffade han en snapchat i smyg när jag inte ville ha sex. Han har flertal gånger fått mig att känna mig tvingad till sex när han är full. Jag visste att han sen många år tidigare hade ett drogmissbruk, och det är han helt frisk ifrån men jag hade ingen aning om alla andra missbruk som medföljt. Sexmissbruk, alkohol, spel. Nu har han spelat bort hela sin lön fastän han lovat mig flertal gånger att aldrig spela. Hur mycket ska man orka med? Han blir arg när jag pratar med andra om vad han gjort och lägger nu över det på mig. Han kör också med ekonomisk misshandel. Ord som det är min lägenhet, det är jag som betalar hyran, det är min bil, jag betalar den” fastän jag la 50000 i kontantinsats så ser han den som hans. FÖR JAG ÄR HEMMA OCH TAR HAND OM HANS BARN?? Han har tryckt ned mig så mycket att jag känner ”nej jag kan inte klara mig utan honom” men nu börjar min kropp skrika. Jag känner inte igen mig själv. Jag får panikångest, jag öppnat upp mig till alla jag möter om vad jag går igenom och när jag blir ledsen så vill jag bara skada mig själv för att någon ska se mig, och förstå hur ont jag har. Jag kan inte komma över otroheten och allt som hänt däremellan fastän jag försöker. jag är inte längre en bra person, jag säger elaka saker, jag skriker, jag kastar saker och i dom stunderna har jag ingen aning om vad jag håller på med. Han är en fin person när han inte är full, det är han. Och en fin pappa till vårt barn, jag älskar verkligen honom trots allt han gjort mot mig och jag vill hjälpa honom i alla hans problem och missbruk. Men vad förlorar jag på vägen? Jag vet inte vem jag är längre. Jag behöver hjälp och jag vet inte vart jag ska börja. Jag har inte råd att bo här och ta hand om mitt barn med dom få pengarna jag får in, det vet jag. Finns det någon mer som varit i liknande situation där det blivit bra på något sätt? Jag vill bara se ljuset i tunneln för just nu ser jag bara mörker..

    Avatar

    Det låter som att han bytt ut sitt tidigare drogmissbruk och ersatt det med nya. Jag lärde mig under en lång period på AA och ACA hur vanligt förekommande det är.

    Jag tror du behöver sätta ett ultimatum till honom att antingen söker han hjälp omgående för sina missbruksproblem (sexmissbruk, alkoholism, spelmissbruk, manipulationer kring ekonomi) eller så går du.

    Under tiden som han funderar på detta föreslår jag att du flyttar hem till dina föräldrar med barnet på obestämd tid. Det också för att hela situationen behöver lugna ner sig rejält. Du behöver också hitta tillbaka till dig själv inte minst, fina du. Han behöver få stora, stora konsekvenser för att på riktigt förstå allvaret i sitt beteende och i sina problem.

    Oftast när en relation går överstyr, kan det enda sättet vara att man särar på sig ett tag, för annars riskerar man att skada varandra ytterligare och då verkligen inte ha framtida möjligheter att hitta tillbaka till varandra senare, tänker jag. Eftersom du älskar honom när han är frisk kan det vara ett sätt att hjälpa er båda.

    Nu är det också jävligt lätt för mig att sitta här och ge tips, jag menar väl med det jag skriver. Jag hoppas du förstår det <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.