Hem > Forum > Livet kan skava > Hälsoångesten skadar mig…

Hälsoångesten skadar mig…

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag har gjort några inlägg här, det känns skönt att skriva av sig om hur jag mår och sedan kunna få råd från folk som kanske känner samma. Jag är 19 år nu, har mycket problem med tvångstankar och rädslan över att jag har varenda sjukdom eller symptom som existerar. Min rädsla för att dra ut min visdomstand till att mina halsmandlar är stora fast än jag inte har svåra komplikationer. Till att jag tror att jag har en inflammatorisk tarmsjukdom för att jag har olika toavanor, vet att detta är TMI men im going crazy. Tar studenten om 3 dagar och borde fokusera på det och hela den helgen istället men istället känner jag bara att jag måste fokusera på allt annat, detta bland annat.

    Att folk hatar mig, min rädsla för min hälsa, för min mammas hälsa och hennes cancer och mina jobb. Det är så mycket jag trodde skulle lugna sig men bara blev värre, denna ångesten och rädslan över min hälsa är en slags kontrollerande faktor i mitt liv. Den har gjort att jag blivit så insatt i alla slags symptom och sjukdomar och dess lösningar.

    Jag på riktigt nu orkar inte mycket mer, saker distraherar mig ja men vill känna mig distraherad hela tiden iså fall. För detta är inte sunt, så mycket kan jag säga. Jag har en hel bibel att dela med mig av och det kanske jag gör en dag, men inte idag. Men om det fortsätter såhär så kommer jag gå in i väggen.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.