Hem > Forum > Kriget i Ukraina > Konstant rädsla för kriget( överdrivet ??)

Konstant rädsla för kriget( överdrivet ??)

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • jag är riktigt riktigt nere för dethär med kriget, varje dag och speciellt när jag ska sova så tänker jag på att bli sprängd i bitar, bli slungad in i väggen och förlora armar och ben , hamna i ras massor     Det ger mig fruktansvärd ångest.

  När jag var 12 var jag jätterädd för hajar efter att ha läst en nyhet i en tidning om en hajattack i Florida ,fast jag aldrig sett någon i verkliga livet. Men det här med kriget …,det är ju mer troligt att jag blir sprängd av en bomb än utsatt för en haj attack och det är också helt möjligt inte alls långt ifrån verkligheten att det blir krig i Sverige.

  om  det  blir det tar jag livet av mig.

  fan ta Putin

  Känner exakt samma!

  Har varit lugnt ett tag men mådde jättedåligt i mars.

  Idag drogs jag ned i detta skit igen.

  Trådstartaren

  Känner exakt samma! Har varit lugnt ett tag men mådde jättedåligt i mars. Idag drogs jag ned i detta skit igen.

  Ja det är jättejobbigt….

  man vet inte hur man ska tänka ska man bara gå på utan att oroa sig,  för ger oron nånting liksom?? Jag tror att oron förbereder en så man blir mindre chockad om det faktiskt skulle hända, men det tär så mycket på en 😩

  Avatar

  Försöker att inte tänka på det, tycker att det är sjukt obehagligt. Följer inte Nyheter längre, det känns som att allt bara håller på att gå åt helvete. Känns som att hela världsfreden står på spel. Mänskliga rättigheter och demokrati snart ett minne blott, en liten lycklig parantes i världshistorien?

  Avatar

  <3 Det obehagliga i det här tycker jag är känningarna att man lärde sig under coronapandemin att man står verkligen själv i en kris. Det skrämmer mig. Folk blir egoister. Det finns ingenting som heter att myndigheter skulle hjälpa en, tror jag. Ser framför mig meningslösa pressträffar där man inser att man ska klara sig själv. Att det bara är påhittad empati man får beskåda. Även om man är svårt fysiskt funktionsnedsatt. Grannar under krig föreställer jag mig skulle kunna ta till brutala handlingar för att rädda sig själva. Min syn på svenskar är heller inte särskilt positiv, är jag rädd. I synnerhet inte nu efter valet när så många visat sina “true colors” att vara rasister.

  Jag har verkligen tappat tron på mänskligheten.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.