Hem > Forum > Karantän > Jag är rädd för att bli mördad av familjen

Jag är rädd för att bli mördad av familjen

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Alla vänner är borta. Bara en vän som är motvilligt med mig och gav en hotfull blick som säger allt att jag inte är välkommen.

   

  Familjen har drogat ner mig och jag tror att jag är förföljd. Dem har varnat att jag inte borde bli något. Dem har nog lagt sig i att ringa upp jobb och utbildning.

   

  Jag får stöd från vården får jag ändå

   

  Hur går jag tillväga om någon lägger sig i mina jobb  och utbildning för att säga upp mig? Kan jag anmäla att jag misstänker någon för att mörda mig utan att säga att det är familjen eller släkten? Får dem reda på detta som får jag med dem att göra.

  Trådstartaren

  Alla vänner är borta. Bara en vän som är motvilligt med mig och gav en hotfull blick som säger allt att jag inte är välkommen. Familjen har drogat ner mig och jag tror att jag är förföljd. Dem har varnat att jag inte borde bli något. Dem har nog lagt sig i att ringa upp jobb och utbildning. Jag får stöd från vården får jag ändå Hur går jag tillväga om någon lägger sig i mina jobb och utbildning för att säga upp mig? Kan jag anmäla att jag misstänker någon för att mörda mig utan att säga att det är familjen eller släkten? Får dem reda på detta som får jag med dem att göra.

   

  att jag ska lyssna på denna video

  You’re a Fool Harry Potter, and you will lose…… Everything – YouTube

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.