Hem > Forum > Kan du också känna dig tom? > Vet inte hur länge jag kommer vara kvar…

Vet inte hur länge jag kommer vara kvar…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej på er. Tw!

   

   

  Jag fyller snart 18 men har länge i flera år tänkt på att avsluta livet , jag har försökt göra det men har misslyckats. Denna gång så vill jag lyckas. Jag har skrivit hejdå brev,samlar mediciner för överdos (hittills bara sertalin). Jag vet om riskerna med överdos för jag har gjort det innan. Men jag har gett upp totalt och det sista jag skulle bry mig om hur min kropp skadas. Jag vet dock inte hur mkt mg man behöver för att dö med sertalin men jag sparar tills det blir mycket. Jag känner mig tom varje dag, har gjort det i flera år. Känns inte som att jag lever eller är riktig, mina kompisar känns fake, känns inte som att jag kommer nånsin uppleva kärlek,omtanke och riktiga vänner. Jag kan inte ens behålla vänner för att jag låter dom behandla mig som skit och sen till slut exploderar jag och då så är det tydligen mitt fel? Jag pallar inte mer. Men jag behövde få ut detta och dessutom när jag söker om döds dos sertralin på internet så får jag inte ens svar. Jag har haft sjäövskqde betende i flera år också sen jag var ung, jag har haft problem med vikten o mat. Jag hade tänkt medan jag väntar på rätt dos av medicin för att överdosera så har jag tänkt att skada mig mer och helst sluta äta. För min aptit finns heller inte. Jag har varit med så mycket misshandel,sexuella övergrepp osv, blivit utnyttjad och ännu mer sen tidigt ålder så jag pallar inte mer. Jag pallar inte hålla ut. Jag har försökt komma i kontakt med bup men skit lång kö där, jag har åkt flera ggr till bupakuten efter tankar och försökt självmord men dom skickar hem mig och alla andra som mår dåligt… det enda jag gör nu är sova, kolla tiktok, röka och försöka tysta tankarna. Men aja hej så länge

  Hej!

  Tråkigt att höra att du har det så jobbigt. Finns det någon människa du har förtroende för som du kan prata med om hur du har det? Den kanske i så fall också kan hjälpa dig att söka hjälp. Jag vet inte vad du har för dig i livet men går du i skolan så borde det ju finnas någon kurator eller skolsköterska som kan hjälpa dig. Jag tror det är många som skulle sakna dig om du tog ditt liv. Det går att vända livet även om det känns jättetungt just nu. Du kan känna glädje och hopp igen bara du hittar rätt stöd så ge inte upp.
  Styrkekramar från mig till dig😍

  Hej!

  Du är värd att leva och att få ha det bra! Ge inte upp! Det finns hjälp också för dig. Jag har mått dåligt hela mitt liv, det har gått upp och ner jag har självskadat och tagit tabletter. Inget hjälpte. Jag ville inte vara “sjuk” inte ha dessa problem men nu har jag fått hjälp. Det är inte perfekt ångesten och tankarna kommer. Men det finns någon för dig också som för mig.

  Det finns hjälp!

  Om du inte redan gjort det gå in på chatten här eller ring självmordslinjen. Det är alltid bra att prata med någon.

  Ta hand om dig du är värdefull!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.