Hem > Forum > Hopplöshet > Vill inte mer

Vill inte mer

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag försökte med tabletter en gång för länge sedan. Nu har jag barn. De stackarna. Vad ska hända med barnen om jag försvinner ur deras liv? Vem ska älska barnen sen? Jag tror att dom skulle få det lite bättre utan mig men samtidigt oroar jag mig. Deras far bryr sig mest om sig själv. Vem ska krama dom och säga “Jag älskar dig mer än vad du tror”? Det känns som att den själsliga döden tar över hela kroppen. Tack.

  Avatar

  Hej, tack för att du skrev. För mej är kärlek och död motpoler. Att du klarar av att bära, känna båda två! Varför dör din själ? ~kramar~

  Avatar

  Om du tänker ta livet av dig, kontakta Självmordslinjen här direkt!

  Jag tror inte alls dina barn får det bättre utan dig. Sök hjälp på alla upptänkliga sätt innan du gör något drastiskt. Att bara leva för sina barn är kanske inte möjligt i längden, särskilt om känslor av otillräcklighet är en del av problemet. Men om du söker hjälp så länge du orkar och lite till, och sen skjuter upp avgörandet en dag i taget, så kanske det aldrig behöver gå riktigt illa. Barnen kanske aldrig förstår hur mycket du gjort för dem bara genom att överleva, men du kan ju ändå veta att du gjort stordåd.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.