Hem > Forum > Hopplöshet > Vill ge upp.

Vill ge upp.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Känns som livet bara är en massa nedgångar… Jag är 24 år. Jag är helt vilse i livet, jag  känner inte att jag passar in nånstans. Jag har ADHD och Asperger samt social ångest och jag hatar mig själv för det. Jag vill vara normal och kunna känna mig lycklig. Jag hatar att känna mig så annorlunda och sämre än andra på normala saker. Jag har under de senaste åren fallit isär mer och mer. Långtids förhållande som man lagt ner all sin tid, energi och allt på bröts ner efter 3 år. Förlorat de få vänner jag haft då jag mått så dåligt att jag inte velat träffa nån. Arbetslös i 2 år nu, försökt att få jobb utan resultat och de har sabbat mitt självförtoende. Jag har ingen aning vad jag vill i mitt liv. Inga studier intresserar mig heller, allt i livet känns bara fel för mig. Jag mår dåligt psykiskt från stunden jag vaknat på morgonen tills jag somnar. Enda gången jag får frid är när jag sover.

    Enda anledningen jag inte velat ta livet av mig tidigare är för att jag inte vill såra min familj men ärligt talat så är jag nära på att ge upp ändå, vad är det för mening att hålla sig vid liv när man lider inombords varje sekund man är vaken?

    Jag känner mig så jävla hopplös och misslyckad. Jag vill bara fly från allt. Jag kommer inte ens ihåg när jag senast var lycklig på riktigt. Jag tror inte heller att jag gått utan en dag på över ett år nu där jag inte tänkt på att avsluta det hela och äntligen bli fri och få ett lugn.

    Jag vill bara säga att du är bra som du är! Det här med att vara normal…vem är normal egentligen? Jag förstår vad du menar, men jag tror också att man ibland har en felaktig bild av att alla andra är så lyckade, problemfria och normala. Nu vill jag inte på något sätt förminska din upplevelse, förstår att du mår mycket dåligt och har gjort det länge. För mig fungerar det att prata då. Kan det vara något för dig med?

    Ta hand om dig! <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.