Hem > Forum > Hopplöshet > Vet inte vad jag ska ta mig till.

Vet inte vad jag ska ta mig till.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag tror jag är feldiagnostiserad. Har ADD, men inga adhd mediciner har hjälpt mig.

  Jag har korta perioder där jag mår fantastiskt och långa perioder där jag mår piss.

  Psykatrin lyssnar inte på mig. De säger att humörsvängningarna beror på min ADD. De säger att jag behöver bättre rutiner.

  Jag har periodvis bra rutiner men de faller samman när mitt humör vänder. De har vägrat ge mig antidepressiva för att det anser att jag ska fortsätta ta adhd mediciner och jobba på mina rutiner.

  en bra dag kan fort bli dålig utan större anledning. Jag har plågats av självmordstankar i flera år men det blir bara värre. Hade två dagar där jag mådde bra och tränade, men idag vände det igen.

  Fortfarande ingen som lyssnar på psykiatrin och har nu självmordstankar igen.

  Jag orkar snart inte med det här mer. Allt jag bygger upp rasar samman och jag vet knappt vem fan jag är längre.

  Vad ska jag ta mig till

   

   

   

  Känner igen mig i dina humörsvängningar. Har ingen diagnos, man misstänker bipolaritet men har inte fått någon utredning än.
  Lever också väldigt nära självmordstankar. Vet att inget hjälper när man själv är där så kan bara skriva vad jag själv gör. Bryter med musik. Låter så simpelt men för mig gäller det att bryta den första tanken med att göra något helt annat. Tänker också 24 timmar, jag ska stå ut i 24 timmar. Då är jag oftast över den mest kritiska punkten. Känner du förtroende för att du kan åka till akutpsyk när du har såna tankar?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.