Hem > Forum > Hopplöshet > Varför ska man ens leva?

Varför ska man ens leva?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hej!

  Är så fruktansvärt trött på livet just nu och känner att snart orkar jag inte mer. Ha på senaste tiden kollat på hur man kan ta självmord, och om man ska vara helt ärlig så har jag redan planerat hur det ska gå till. Det som håller mig vid liv just nu är min familj och min vilja till att få se resten av världen. Det är inte så att jag är ensam eller så utan jag har de bästa vännerna man kan tänka sig att ha men på senaste tiden ha jag haft en vilja till att stänga ute dem från mitt liv för att om jag fösvinner snart så kan de göra mindre ont för dem om de inte är helt bundna till mig, är det sjukt att man gör så? Känner bara ingen lust längre för detta liv som jag har fått, är så trött på allt. Det går inte ens och beskriva vad som gör mig så och hur det är för mig att i nuläget leva i det.

  Ha sen tidigare mått dåligt och då har jag pratat med en person som hjälpte mig då men det känns som mitt mående har bara blivit sämre och sämre med tiden som gått sen dess. Har ingen lust att prata med en person som ändå inte kommer förstå mig och som bara kommer ge en medicin eller säga att man ska prata med familjen. Men vem man än pratar med så kan ingen förstå hur det är för just mig. känner mig som den osynliga tjejen som ingen behöver!

  Hej! Är så fruktansvärt trött på livet just nu och känner att snart orkar jag inte mer. Ha på senaste tiden kollat på hur man kan ta självmord, och om man ska vara helt ärlig så har jag redan planerat hur det ska gå till. Det som håller mig vid liv just nu är min familj och min vilja till att få se resten av världen. Det är inte så att jag är ensam eller så utan jag har de bästa vännerna man kan tänka sig att ha men på senaste tiden ha jag haft en vilja till att stänga ute dem från mitt liv för att om jag fösvinner snart så kan de göra mindre ont för dem om de inte är helt bundna till mig, är det sjukt att man gör så? Känner bara ingen lust längre för detta liv som jag har fått, är så trött på allt. Det går inte ens och beskriva vad som gör mig så och hur det är för mig att i nuläget leva i det. Ha sen tidigare mått dåligt och då har jag pratat med en person som hjälpte mig då men det känns som mitt mående har bara blivit sämre och sämre med tiden som gått sen dess. Har ingen lust att prata med en person som ändå inte kommer förstå mig och som bara kommer ge en medicin eller säga att man ska prata med familjen. Men vem man än pratar med så kan ingen förstå hur det är för just mig. känner mig som den osynliga tjejen som ingen behöver!

  Hej, skulle du kunna beskriva vad det är som gör dig så trött på livet du har fått? Har du pratat med dina vänner något om hur du känner?
  Jag förstår om det känns meningslöst att förklara om du känner att de du pratat med inte alls förstår dig, vi är alla olika och man upplever saker så olika. Det som gör en person ledsen kanske inte alls påverkar en annan, vissa har väldigt svårt att sätta sig in i en annan människas tankesätt och känslor.
  Men försök att förklara så ska jag nog förstå, du skulle ju inte skriva här om du inte mådde dåligt liksom.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.