Hem > Forum > Hopplöshet > Varför är jag här?

Varför är jag här?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Asså jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Just nu mår jag väl inte så dåligt egentligen, men jag känner bara att jag inte passar in, jag borde inte vara här. Det är det jag känner konstant. Jag är så jävla annorlunda, och förut brukade jag se det som något positivt, men nu när jag inser hur pass annorlunda jag faktiskt är känner jag bara att världen inte är något för mig. Jag känner mig som en pusselbit som har hamnat i fel pusselkartong, jag passar inte i något hål.

  Men jag vet att mina nära och kära älskar mig och vill ha mig här, och det är jag tacksam för, men min motvilja att vara på jorden är så mycket starkare än den tacksamheten. Men samtidigt vill jag leva. Någon annanstans, i något annat universum eller nåt, där hade jag velat vara. Där kanske jag hade passat in.

  Jag vet inte… det känns bara hopplöst just nu. Ser liksom ingen framtid. Ser inte hur jag skulle kunna fungera i samhället i framtiden när jag är som jag är. Jag vet inte hur jag ska kunna få hjälp heller, för jag verkar inte kunna förklara det här så att folk förstår. Folk tror att det jag menar med att inte passa in är att jag är osäker och utanför, men det är jag ju inte. Jag har massa vänner som jag är tacksam för, och jag känner mig inte mer osäker än någon annan liksom. Det är liksom bara hur jag är, jag är inte gjord för den här världen, och det verkar inte folk förstå.

  Vill inte vara här längre. Det går inte, jag har fått nog nu.

  Förstår dig, glöm bara inte hur ledsna dina nära och kära skulle bli ifall du lämnade. Jag såg en serie på Netflix ( 13resonswhy eller nått) Den fick mig att ändra mig då man såg hur nära lider och skyller på sig själva. Jag känner dig inte men jag önskar dig all lycka och vill dig väl vilket jag tror alla på den är plattformen känner. Kämpa på, en dag i taget.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.