Hem > Forum > Hopplöshet > Trött på livet.

Trött på livet.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
  • Avatar

    Hej, jag har haft det fruktansvärt tufft de senaste månaderna med misshandel och kränkningar av mitt ex. Han har sagt så mycket elakt att jag börjat trott på allt. Det vanligaste han säger är att jag är en “fet gris” och att jag inte borde leva längre. Och ja jag är överviktig, men det är pga alla mina mediciner jag äter. Har försökt att förklara det hur många gånger som helst. Men ja jag är en fet gris. Och jag har hört mycket mer än så. Jag är inte värd något. Allt är mitt fel. Jag klankar ner på migsjälv hela tiden för det ända jag hör är hans ord i huvudet. Jag orkar inte leva längre. Jag har ingen att prata med. Vad ska jag göra? Min psykolog slutade för 4 månader sedan och jag hittar ingen ny.

    Hej, jag har haft det fruktansvärt tufft de senaste månaderna med misshandel och kränkningar av mitt ex. Han har sagt så mycket elakt att jag börjat trott på allt. Det vanligaste han säger är att jag är en ”fet gris” och att jag inte borde leva längre. Och ja jag är överviktig, men det är pga alla mina mediciner jag äter. Har försökt att förklara det hur många gånger som helst. Men ja jag är en fet gris. Och jag har hört mycket mer än så. Jag är inte värd något. Allt är mitt fel. Jag klankar ner på migsjälv hela tiden för det ända jag hör är hans ord i huvudet. Jag orkar inte leva längre. Jag har ingen att prata med. Vad ska jag göra? Min psykolog slutade för 4 månader sedan och jag hittar ingen ny.

    Det är uppenbarligen han som är en idiot, om han misshandlar och kränker dig så ska du anmäla honom, även om jag förstår att det kan vara tufft. Du ska inte tro på något han säger, om du nu vore så värdelös varför skulle han lägga så mycket tid på dig och hålla på som han gör? Han verkar osäker på sig själv och känner behovet att klanka ner på dig för att själv känna sig bättre, tyvärr ganska vanligt. Tycker du ska säga åt honom att lämna dig ifred annars går du till polisen. Bryt all kontakt med honom, han är inte värd din tid.

    Avatar
    Trådstartaren

    Tack så mycket. Ja polisanmälan borde jag göra. Har tagit foton på alla blåmärken osv. Men jag vågar inte anmäla. För han vet vart jag bor och kan koderna in till lägenhets huset.

    Det finns ingen du kan bo hos ett tag eller som kan bo hos dig så du kan känna dig mer säker? Han är antagligen orolig att du ska anmäla och det är dels därför han försöker kontrollera dig och skrämma dig så du inte vågar. Skulle tro att om du gör en anmälan så kommer han att backa för då inser han att det kommer bli värre för honom om han fortsätter. Spara alla meddelanden du får från honom, särskilt de hotfulla och kränkande, och du kan även ladda ner en app som spelar in samtal automatiskt. Allt för att ha så många konkreta bevis om/när du gör en anmälan.

    Avatar
    Trådstartaren

    Tyvärr så finns det ingen som bor nära alls. Tack för tips och råd.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.