Hem > Forum > Hopplöshet > Triggad till självmord

Triggad till självmord

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag sitter och gråter. Kan inte sova. Jag vill skära mig igen. Eller göra något annat för att skada mig. Smärtan inom mig vägrar försvinna. Och just nu är den värre än någonsin. Mitt ex trycker ner mig. Jag har massa diagnoser och han hånar mig för dom när vi bråkar. Jag har en blogg där jag skriver av mig och en stor del av inläggen handlar om honom och vad han gjorde mot mig, men jag nämner inga namn. Han blir arg och säger att jag ska sluta skriva. Jag säger att han har förstört mig, vilket han har. Sist skrev han ”gör din bror sällskap vetja”. Min bror är död, han begick självmord. Och nu funderar jag på det. Exet skulle bli nöjd. Han vet verkligen hur han ska såra en. Nu mår jag så dåligt, kan inte göra något. Börjar gråta och tar massa lugnande men det hjälper inte. Har inte direkt några vänner som bryr sig. Mina föräldrar bryr sig inte heller. Jag vill bara slippa allt. Få vila bredvid min bror istället. Kanske det vore bäst..

  Avatar

  Hej! Du beskriver att du vill skada dig och att du har det smärtsamt. Du nämner också ensamhet med dina upplevelser. Du har det väldigt bekymmersamt och du ska inte behöva ha det så. Ta dina funderingar på  att vilja slippa allt som en signal till dig att du behöver dela dem med någon. Förändra dina upplevelser genom att dela med dig av dem till exempel via Självmordslinjen på 90101 där du kan vara anonym om du vill. Genom att tala med någon får du kanske bättre perspektiv och förståelse för vad du kan göra för att få det bättre. Dela det som tynger dig för ingen ska behöva bära sådana tankar ensam. Ta hand om dig.

  Avatar

  Hej

  Kanske lite sent at få en respons nu men jag vet hur du menar. Har varit grovt deprimerad av och på i snart 5 år och har flera diagnoser. Mitt ex brukade trycka ner mig för att jag fick panikattacker när vi försökte ”vara fysiska”… Eller när han bestämde att vi skulle vara det (blev sexuellt utnyttjad av en släkting när jag va liten). Han gjorde slut med mig pga av sin religion och ville sen vara ”vänner”.  Har ny kille nu men känns som om jag förstör hans liv genom att finnas.

  Har inga direkt tips förutom att kolla på youtube/Netflix och käka popcorn, det är det jag brukar göra de dagar jag inte kommer ur sängen.

  kram

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.