Hem > Forum > Hopplöshet > Trasdocka

Trasdocka

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Känner mig som en trasdocka som slängs hit och dit.  Äh orkar inte skriva varför, känner mig bara i vägen då.

    men hade höga förhoppningar idag. Blev först besviken och sen fick jag tillbaks hoppet, sen blev jag sviken igen. Blev så matt och trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Känner mig precis som en trasdocka.

    men jag hade hellre varit en riktig trasdocka än leva det här livet. Tänk själv att inte behöva oroa sig för nånting, inte behöva träna inte behöva duscha eller skicka in ansökningar eller hantera alla störda människor man har i sin närhet..

    Avatar

    <3 Åh, jag förstår att du är helt matt. Låter även tungt att pendla mellan hopp och förtvivlan. Gud vad sådant tar kraft alltså! Parera störda människor är fan en bragd alltså. Alla vi som gör det och gjort under livet borde få något jävla fredspris.

    Jag uppskattar dina trådar. De är alltid ärliga. Det känns äkta. Skriv gärna på när du känner för det!

    Trådstartaren

    <3 Åh, jag förstår att du är helt matt. Låter även tungt att pendla mellan hopp och förtvivlan. Gud vad sådant tar kraft alltså! Parera störda människor är fan en bragd alltså. Alla vi som gör det och gjort under livet borde få något jävla fredspris. Jag uppskattar dina trådar. De är alltid ärliga. Det känns äkta. Skriv gärna på när du känner för det!

    åh tack❤️ Vad glad jag blir

    ja visst! Fredspris borde man få

    UppskattAr dina svar också 🙂

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.