Hem > Forum > Hopplöshet > Transtjej orkar inte mer

Transtjej orkar inte mer

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Hej jag är en transtjej d.v.s kille till tjej. Har mått dåligt största delen av mitt liv. Allt från adoption, mobbning, missbruk av öl/cigg och droger. Vet inte hur jag ska fortsätta, har gjort flera sucide försök men av olika anledningar misslyckats. Har inga vänner, husdjur eller partner. För vissa räcker det med familjen men jag vill ha mer än det. Jag behöver någon att prata ut saker med. Familjen är dom ändå som fortfarande säger mitt kill namn. Dom låter inte äns mig få söka transvård d.v.s utredning om jag verkligen känner mig som en tjej. Vilket egentligen bara jag kan veta. Och om jag någonsin kommer att få den hjälpen tar det tid att utreda min berättelser och bli förumjukad och ifrågasatt.

  Hej! Det låter som du har det riktigt tuff. Ta saken i egna händer och sök själv vård för utredning så du får den hjälp du behöver för att hitta din identitet. Det är du absolut värd! Finns det några grupper på internet med personer i samma sits om dig? Du kanske kan hitta någon och söka dig dit så du får ta del av andras erfarenheter och slippa känna dig lika ensam och oförstådd. Ge inte upp!

  Avatar

  Hej. Ser att det var ett tag sedan du skrev det här inlägget men ville svara ändå. Jag vet precis hur det känns att vara sådär ensam. Jag är också transperson och oftast så suger det verkligen, speciellt i en värld som den vi lever i. Men glöm inte att världen är stor och det finns hjälp. Utredningen är lång och jobbig, men när den är klar så blir allting värt smärtan. Könsbekräftnade vård var otroligt viktigt för mig.

  Det finns flera forum på t.ex Facebook för transpersoner där du kan få svar på frågor och hitta nya vänner som förstår dig. Jag hoppas livet löser sig för dig,

  massa kärlek <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.