Hem > Forum > Hopplöshet > The end

The end

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Börjar känna att livet snart är slut. Jag har inget mer att ge.

  Orkar inte möta starka känslor och händelser längre.

  Orkar inte möta livet med dess innehåll.

  Har mörka tankar till och från men nu börjar de bli på mer allvar. Helst vill jag ramla ihop bara och slippa smärtan. Att göra ett aktivt val är svårt, men  snart är det den enda utvägen.  Vill egentligen leva, men inte så här och hittar ingen väg ut. Den finns inte. Letat så länge och ger snart upp. Så missnöjd med hur livet blev.

  Alla ska få svar på varför om jag väljer den vägen…

  Verkligen gett allt till nära och kära men glömde bort mig själv och nu finns det ingen energi kvar att laga mig. Skadorna är för stora i själen.

  Finns ingen ork kvar att ta hand om mig själv när när livet blir lite tungt. Ingen som kan hjälpa mig geller.

   

  Kommit till vägs ände snart….

   

  Exakt såhär känner jag också. Varför ska man försöks när allt bara är skit? Motivationen är i botten och det finns ingen anledning att ta tag i nåt..

  Men det är inte värt att avsluta allt, du förtjänar allt bra i livet. Det blir bättre, jag vet det själv även fast det verkligen inte känns så för mig heller just nu. Bryt ihop, var ledsen, arg och allt detdär, men gör inget skadligt.

  Jag fick precis en bild av hur jag känner mig. Jag är en blomma, just nu känner jag mig torr, ful och vissen, men tids nog kanske jag börjar spira igen. Visserligen är jag en känslig blomma som nån måste ta hand om, vattna och plocka bort torra blad från, men då får vi hitta en sån. Eller göra om oss till maskrosor som växer varsomhelst.

  Det kommer bli bättre, för oss båda. Våren är här nu

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.