Hem > Forum > Hopplöshet > Som ett slag i magen

Som ett slag i magen

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Utmattad och deprimerad, sjukskriven och medicinerad. Psykiatrin och företagshälsan hjälpte mig till att att kunna börja jobba 25% för ett par veckor sedan. Har en fantastisk arbetsgivare som står bakom till hundra procent. Det började ljusna, nånstans fanns det hopp i allt mörker.

  Under de sex månader jag varit sjukskriven har försäkringskassan ständigt varit en nagel i ögat. Från och med idag är deras bedömning att jag kan jobba heltid. Jag behöver inte förklara för er som råkat ut för samma sak, för er andra, grattis till en bra handläggare och ni slipper en lång utläggning.

  Jag har kämpat för att klara 25%. Jag ville prova 50%, idag tvingades jag till 100. Andnöd, tryck över bröstet. Jag vill inte, orkar inte ner i mörkret igen. Tankar man inte får tänka börjar gro igen. Det är så lite som kan putta en över kanten. En onåbar instution på ett papper med beslut.

  Avatar

  Låt inte mörkret ta över, du är otroligt stark och jag vet att du kommer klara detta. Du kommer spöa skiten ur ångesten och depressionen. Låt dig inte slukas och vara en slav för den. Var den soldaten du är innerst inne.

  Jag lovar att du hittar ljuset och ditt hopp igen. Du behöver bara gräva efter den.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.