Hem > Forum > Hopplöshet > Ska mörda eller ta mitt liv

Ska mörda eller ta mitt liv

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hejsan. För ett år sen träffade jag en person som kom att förstöra mitt liv. Han tömde mitt bankkonto och misshandlade mig så jag fick bestående men. Polisen har valt hans sida. Eftersom jag har bestående fysiska men är jag förstörd. Jag har nu bestämt mig att ta mitt liv eller begå något mord för att hämnas på världen som lät mitt liv offras. Vägrar se mig som ett psykfall och söka hjälp eftersom jag mådde bra innan jag råkade ut för det monstret. Vad ska jag göra?

    Oj, vilket svek av polisen! Förstår hundra procent din vrede och totala förtvivlan. Så extremt orättvist!

    Om du mördar någon begår du ditt livs största misstag som kommer leda till en fängelsedom och där alla dina anhöriga kommer förakta dig djupt och för evigt. Du lär aldrig få en partner i framtiden och vart du än går kommer du bli sedd och behandlad som ”mördaren”. Så gör helst inte det, fina du. Den tillfredsställelsen förtjänar inte det här monstret.

    Är det pga. stolthet som du inte vill se dig själv som ett ”psykfall”? Sjukvården är ju annars till för att hjälpa. Inte är det konstigt om man har ett enormt svek från polisen och fått fysiska mén, blivit svårt traumatiserad av en person, att man behöver få stöd och bli emotionellt lyssnad på. Det är ju snarare ett tecken på ett mänskligt behov som vilken människa som helst skulle behöva i det läget!

    Skickar en kram

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.