Hem > Forum > Hopplöshet > Ska jag dö idag?

Ska jag dö idag?

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7
  • Jag vill inte leva längre. Livet ger mig inget. All smärta i kroppen jag levt med i många år. Alla mediciner som ger yrsel och störningar. Så stark man ska vara och gå till jobbet. Så stark man ska vara för sina barn. Jag vill verkligen dö. Slippa ta beslut. Slippa känna smärta i kropp och hjärta. Slippa känna att man aldrig blir omhändertagen och vara den som alltid tar om hand. Jag vill sova. Jag är så trött. Jag har funderat många gånger på ta mitt liv. Det räcker. Finns ingen prata med. Orkar inte med familjen. Tycker synd om mina barn. Vill inte lämna mina barn men hamnat i en gränd och ser ingen utväg. Sitter med alla tabletterna. Rädd för att det inte ska räcka till. Rädd för att barnen ska hitta mig. Rädd för att misslyckas och för att vakna upp igen. Vill bara sova. Slippa alla känslor

    SNÄLLA TA INTE DITT LIV! Det är absolut inte värt att ta sitt liv. Bättre tider kommer att komma. Även om det känns riktigt tufft nu, och har gjort det länge, så kommer allt att ordna sig. Jag förstår hur det kan kännas hopplöst, men allt kommer att ordna sig, det lovar jag dig. Snälla ta inte ditt liv vad du än gör!

    Jag rekommenderar starkt att du ringer 90101 (självmordslinjen) och pratar om dina tankar på att ta ditt liv! Om du i just nu är nära på att göra det, ring 112! Snälla ta inte ditt liv!

    Vill du uppge var du befinner dig? Jag vill gärna hjälpa så mycket det går! Vill veta detta i fall du skulle behöva akut hjälp!

    Hej. Kom på att du kanske inte vill uppge var du befinner dig offentligt, så du måste inte såklart. Men du får gärna berätta mer om varför du känner som du känner om du vill! Önskar dig allt det bästa som finns!

    Trådstartaren

    Jag tog kontakt med psykakuten. Dom ville jag skulle kontakta VC. Fick akut tid till läkare. Läkaren ville skicka mig till psykakuten. Hur låter allt detta?  Jag åkte hem. Dom tänkte med handpåläggning tvinga mig till psykakuten. Jag fick förklarat att jag själv valt att ringa dem och de tyckte inte jag skulle komma… dom kommer ändå skicka hem mig med piller. Piller jag inte  kommer ta. Jag har provat antidep piller och mår uselt på dom. Tappar kontrollen och sover mest. Kan inte sköta vaken mig själv eller barnen på dom.
    jag har fått en psykologtid imorgon. Dom har pratat med min man som ska köra mig dit. Jag har hela dagen tänkt på hur jag ska kunna dö utan att lämna mina barn på ett elakt sätt. Jag vill fortfarande inte leva men inte misslyckas med att dö heller. Mina barn klarar sig. Dom är ganska stora ändå.
    allt jag velat är att slippa infektioner. Få reda på varför jag alltid är yr och vad som händer i mitt huvud varje dag. Går till jobbet och pinar mig genom dagen, inte visa att jag är snurrig, glömsk och yr hela dagarna.
    nu har jag meddelat sjukvården att jag tror att jag vid 43 års ålder är bipolär. Å dom ville skicka mig till psyket då. Akut. Det lär inte hjälpa. Dom för inga utredningar. Dom drogar ner mig och skickar hem mig. Har jag otur utan sjukskrivning så jag får gå till jobbet igen på måndag.
    jag chattade med självmordshjälpen. Fick inget stöd, ingen hjälp. Locket på.
    psykologen som pratade med min man idag sa att han inte skulle lämna mig ensam. Nu är han på gymmet! Jag har tagit en insomningstablett och sagt åt mina barn att jag måste sova. Har haft influensa i 10 dagar som bara blivit värre och värre. Dom vet jag mår dåligt så dom låter mig vara. Min man sa åt mig inte göra något dumt innan han åkte till gymmet. Jag funderar starkt på att lämna min man också.

    Jag tycker verkligen att du borde gå på din psykologtid, det är väldigt viktigt tycker jag. Jag förstår att det måste vara jobbigt det här, speciellt nu när du har haft influensa så länge! Men jag vill säga att det absolut inte är värt att ta ditt liv! Det finns inget sätt att lämna dina barn på ett bra sätt, det är ingen lösning! Det finns hjälp att få, du får inte ge upp, och jag lovar dig att det kommer att komma bättre tider. Har du tagit kontakt med självmordschatten här på Mind? Jag tror att det kan vara bra!

    Styrkekram på dig!

    Hur är det med dig idag? Hoppas att saker och ting har känts lite bättre.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.