Hem > Forum > Hopplöshet > Ska det kännas så här…

Ska det kännas så här…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Inget känns bra längre… Inget känns värt något… Så stressad över allt, kommer ingenstans, vill inget, orkar inget, känner inget, så ensam..

    Vill inte känna så här. Börjar bli äldre, inte åstadkommit ett skit… Bara hänt dåliga saker, hälsan blir bara värre… Läkare kastar mediciner på en… Som om det är lösningen… Det blir ju bara ett beroende… Orkar inte känna så här.

    Avatar

    Hej,

    Låter inget vidare att känna som du gör!
    Kan helt klart relatera till vad du känner, har liknande tankar som följer mig dagligen.
    Spelar ingen roll vad man gör för att komma ur det.
    Vill du berätta mer om hur du känner och vad du kämpar emot?

    Avatar

    <3 Känner exakt likadant som du: Ska det vara såhär? Vad är detta?

    Trådstartaren

    Håller på med en behandling på psyk som dom pausat.. För att min läkare skrev ut mediciner som jag inte får ta under behandlingen, men medicinen funkade bra för mig… Så nu står man i ett vägkorsning där det är att sluta med en bra medicin och må skit för att kunna ta tag i behandlingen igen… Eller vänta ett tag..
    Väntade på ett besked från Försäkringskassan som komiskt kom i stunden jag sitter och skriver… Blev nekad det stödet från dom… jag skickade in ansökan förra året i november och fick skit besked nu… Bröt ihop och just nu vet jag inte vad jag ska göra… Så trött på pengar… Läkare säger att det inte är läge för mig att jobba men det tycker inte Fk… Har levt på soc i flera år… Förlorade nyss min handläggare där för att hon skulle sluta och nu är man på ruta A igen… Enligt soc så tycker inte dom heller att det är läge för mig att jobba. Jag har haft problem med hälsan hela livet och det har gjort att jag inte kommit igång med jobb… Kämpar med en del diagnoser och bara det är ett hel tids jobb… Det är så mycket som snurrar i mitt huvud så vet inte vad jag ska göra… Känns bara som att jag gnäller och människor runt mig säger åt mig att kämpa, ta tag i livet blablabla men sitter man inte med psykiska problem och olika diagnoser så förstår inte andra…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.