Hem > Forum > Hopplöshet > Självskada

Självskada

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • När man inser att man själv inte är så mycket värd. Och man har skadat sig själv innan och man funderar på att göra det igen.  Då man ändå inser att det inte är så bra som man visar utåt.  Men man orkar inte hålla upp fasaden längre.  Jag vill inte hamna i självskade problematiken igen,  men jag vet att det är nära.

    Varför tror du att du inte värd mycket? Vad har hänt i ditt liv som tagit dig till den platsen du befinner dig samt gjort dig till den personen du är?

    Vad du än gör fortsätta att skriva här. Skada dig inte! Du är värd all kärlek och lycka i livet och din kropp är dig given för att du ska kunna uppnå just det.

    När man inser att man själv inte är så mycket värd. Och man har skadat sig själv innan och man funderar på att göra det igen. Då man ändå inser att det inte är så bra som man visar utåt. Men man orkar inte hålla upp fasaden längre. Jag vill inte hamna i självskade problematiken igen, men jag vet att det är nära.

    Fina du!!! Jag hör dig! Jag förstår verkligen hur du kämpar emot självskadan, jag är precis på samma ställe själv. Jag lyssnar jättegärna på dig! Skriv till mig istället för att börja skada dig igen. Vi båda vet hur otroligt svårt det är att sluta.
    Massa kramar❤️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.