Hem > Forum > Hopplöshet > Självmordstankar av närhetsproblem

Självmordstankar av närhetsproblem

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Är det någon annan som vet hur man ska göra för att komma över svårigheter som har med närhet att göra?

  jag vill komma bort från det här. Jag känner mig så trasig. Saker som hänt mig har förstört mig. Men jag hittar inte ut från det här. Jag vet inte hur jag ska göra…igår hade jag så svåra självmordstankar att jag nästan inte stod ut. Ångesten har varit svår idag också. Har någon tips på vad jag ska göra? Jag behöver hjälp…

  Avatar

  Har du sökt hjälp någon gång för hur du mår eller pratat med någon om dina erfarenheter som gör att det blir så svårt för dig?
  Jag har också problem med det. Var med om sexuella övergrepp när jag var 14år. Förträngde det i många år och undvek allt med närhet. När jag väl började prata om det med min dåvarande behandlare så utnyttjade han mig också.. så jag har inga bra erfarenheter heller och mår dåligt av det och mycket annat.
  Men det finns hjälp att få. Jag tycker du ska försöka ta steget och be om hjälp. Det kan hjälpa att prata om det. Det finns olika sätt att bearbeta saker. Jag har gått EMDR-behandling för trauma som jag tyckte var bra.
  Har du någon som du känner att du kan prata med?

  Avatar
  Trådstartaren

  Har du sökt hjälp någon gång för hur du mår eller pratat med någon om dina erfarenheter som gör att det blir så svårt för dig? Jag har också problem med det. Var med om sexuella övergrepp när jag var 14år. Förträngde det i många år och undvek allt med närhet. När jag väl började prata om det med min dåvarande behandlare så utnyttjade han mig också.. så jag har inga bra erfarenheter heller och mår dåligt av det och mycket annat. Men det finns hjälp att få. Jag tycker du ska försöka ta steget och be om hjälp. Det kan hjälpa att prata om det. Det finns olika sätt att bearbeta saker. Jag har gått EMDR-behandling för trauma som jag tyckte var bra. Har du någon som du känner att du kan prata med?

  tack för svar. Jo, jag har en psykolog…men där pratar vi inte om det här direkt…jag har lite bekymmer med annat som är tydligare och dessutom lättare att prata om…det här är så svårt att ta upp…jag har sagt att jag har problem med närhet och att det är svårt att hantera…men jag har väl inte gått in på det mer än så. Jag skulle liksom vilja veta hur jag kan jobba på det själv för att bli av med det…Om man ens kan det…jag har försökt vara nära andra personer för att testa mig själv…men det resulterar bara i ångest och självskadebeteende..

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.