Hem > Forum > Hopplöshet > Sex som självskadebeteende?

Sex som självskadebeteende?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag hatar mig själv…. Varför blir jag så ? När jag dricker alkohol, som om jag måste hitta någon som kan sätta på mig. Jag mår ju inte bättre för de. Har man och barn, fint hus. På utsidan ser jag ut att må bra, men känner mig trasig på insidan, så ensam. Hade jag inte haft mina barn hade jag tagit mitt liv. Har inget annat att leva för. Jag är medelålders, borde inte bete mig så på fyllan. Borde känna att nu är jag lagom berusad. Men de gör inte jag, jag dricker tills jag stupar, finns inget stop. Å har alltid tagit till sex. Från att jag blev av med oskulden.  E de ett rop på hjälp? Jag vet inte. Kanske är de inte ett självskadebeteende? Bara att jag känner mig snygg…. Jag vet inte, men mår sämre å sämre efter varje utekväll då de hänt något. Min man vet såklart inte. Han är världens bästa, men jag vill inte längre ha ett förhållande med honom. Men jag borde vilja de. Han räddade mig från ett destruktivt förhållande innan. Kollar på lägenheter men vågar inte, flyttade från min pappa till min nuvarande sambo. Har aldrig bott själv. Å hur ska man som uska klara sig ensam med 3 barn när hyrorna är skyhöga….. usch…. Snälla jag vill bara ha någon att prata med

    Avatar

    Låter som ett bekräftelsebehov? Att få känna sig åtrådd och snygg – som du skrev?

    Kan relatera just till att vilja dricka som om det inte fanns en morgondag. Inte vilja gå hem och inte vilja sluta dricka heller för den delen. Tolkat det som en verklighetsflykt, få komma bort och glömma allt.

    Kanske det du skriver snarare är självmedicinering än självskada? Eller är självskadan just sveket emot killen du är ihop med – om du orkar säga?

    Jag tänker direkt på sexuella övergrepp i barndomen . Vet inte om det är så i ditt fall men det här med att nästan tvångsmässigt ligga med killar , jag är  ett offer för det och även om jag har en kille så när han var i fängelse , så passade jag på att bli påsatt av diverse killar. En gång låg jag i en buske och blev påsatt av två killar, var INTE en våldtäkt utan det var min idé .
    Utan kondom den gången.
    Jag tror definitivt att det är ett självskadebeteende.  Men att det bottnar i de här sexuella övergreppen i barndomen.

    Så är det iallafall för mig,

    men absolut att det är ett självskadebeteende. Det är vad  jag tror ❤️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.