Hem > Forum > Hopplöshet > Saker kommer upp, livrädd

Saker kommer upp, livrädd

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hela mitt liv har folk sagt åt mig att jag behöver gå och prata med någon, att jag behöver prata om saker som skett. Problemet är att jag knappt vet själv vad som skett. Varje gång jag försöker prata med någon så gräver jag upp andra saker som jag inte hade någon aning om och jag faller längre ner i en depression som det känns omöjligt att ta sig ur. Den ända anledningen till att jag inte har gjort något ännu är pga av min dotter och sambo. Jag älskar dom så jävla mycket och vill inte lämna dom utan sambo å pappa men jag vet inte hur länge det kommer stoppa mig. Känner mig så jävla ensam trots att jag har folk runt mig hela tiden.

    Hej!

    Om du väljer att inte prata med någon så kommer du få en tillfällig undanflykt från dina problem, men jag tror att du själv har insett att det inte kommer fungera i längden.
    Med det du skriver låter det som att du redan har haft tankar om att göra något dumt, men att din familj får dig att undvika det scenariot.
    Om du väljer att prata med någon så kommer du, som du säger, gräva upp en massa undangömda problem som ligger inom dig. Jag förstår att det kan vara väldigt skrämmande, men hur kan vi lära oss att ta hand om våra problem om vi inte vågar möta dem?
    Om du istället väljer att inte tala med någon om dina problem så kommer dessa problem att fortsätta byggas upp inom dig, i värsta fall leder det till att du gör något som skadar både dig & din familj.
    Är inte alternativet bättre då att försöka hitta & lösa dina problem? Så att du kan leva ett lyckligt liv tillsammans med din sambo & dotter.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.