Hem > Forum > Hopplöshet > Polishögskolan

Polishögskolan

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag sökte idag till polishögskolan och kom inte in pga mina mediciner… måste vara utan dem i minst två år innan jag får söka igen… jag känner mig så hopplös! Vill bara få vila och slippa dessa tankar, vad ska jag göra för att förhindra att jag själv gör något dumt?!

  För det första, din fråga om vad du ska göra för att förhindra dig själv att göra något dumt är lite oroväckande. Är du säker på att du mår tillräckligt bra för att klara dig utan medicin? Det låter som att Polishögskolan är viktig för dig men viktigast är att du mår bra.

  Om du klarar dig bra utan medicin och nu måste vänta i två år så behöver du inte se den tiden som bortkastad. På https://allastudier.se/tips-o-fakta/polisstudentens-tips-inf%C3%B6r-antagningstesterna-16632 finns en del tips, till exempel att läsa juridik eller beteendevetenskap. Jag tror själv också att mycket du gör under de två åren kan vara meriterande, till exempel ha ett yrke där du träffar människor eller att du blir bättre på något språk. Då kanske du kan se de två åren som ett steg i rätt riktning, inte ett hinder i vägen.

  Ha det så bra.

  JAG HAR JU EN LITEN ANNORLUNDA SYN PÅ STATEN OCH POLISEN JAG SER DOM SOM SAMHÄLLETS MOBBARE DÅ DOM 1. TAR MER ÄN (min.) 60% AV PENGARNA (utan att fråga vill tilläggas!) 2. BEDRIVER VÅLDSMONOPOL (hur än man ställer sig till lagar och polisen 👮🚨 så kan ja’ garantera att d finns nåt du inte vill ska va olaglit och andra saker som andra inte tycker ska va olaglit så var kommer denna ”rätten” att förtrycka sin granne med ifrån?🤔)

   

  Jag känner inte dej men låt oss bara panera att du ev. skulle må lite bättre av att sätta knarkare och psykotiska på behandlingshem och psyken bara för att dom varit påverkade och lite högljudda på stan, skulle du klara av att göra detta år in och år ut med vetskap att det är mot deras egen vilja, att det inte gör dom bättre och att det lika gärna skulle kunna vart du 😮

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.