Hem > Forum > Hopplöshet > Orkar inte med livet längre!

Orkar inte med livet längre!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Är en 21 årig person som inte orkar med att kämpa emot all ångest och hopplöshet längre. Varför kan jag inte bara få uppleva lite lycka, bara lite? Jag sjunker allt längre ner i mörkret och snart orkar  jag ej mer.

  Snälla säg att jag ej är ensam där ute..

  Avatar

  Du är absolut inte ensam! Det finns hjälp att få, du kan ringa till olika hjälplinjer, du kan säkert hitta hjälp här. Jag förstår vad du menar, går igenom likande känslor just nu. Lyssnar gärna på dig om du vill ha stöttning eller whatever!

  Avatar

  Du är inte ensam!

  Det blir bättre så småningom om du fortsätter kämpa. Lycka till!

  🌸

  Avatar

  Jag känner samma sak som du. Jag kräver inte mycket, vill bara må bra eller i alla fall känna mig okej.
  Jag har under en lång tid skämts över min psykiska ohälsa, trott att det är något fel på mig och att jag är den enda som mår på det här sättet. Jag är 26 år och trampas med ångest, social fobi, panikattacker och depression i flera år och jag undrar, när fan tar det slut? Jag känner mig helt inkapabel till att fungera under de stunderna, eller hela tiden då min ångest blivit värre och jag är trött på den här känslan av hopplösthet som vi kan kalla för helvetet.

  Avatar
  Trådstartaren

  Då är man inte ensam i att kämpa sig upp från mörkret . Utan vi ska göra det tillsammans , för tillsammans är vi starkast. Ingen ska behöva må dåligt. Jag är trött på ångest, depression , tvivel, ensamhet , dödstankar nu…

   

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.