Hem > Forum > Hopplöshet > Orkar inte ens skriva.

Orkar inte ens skriva.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Vad ska jag börja. Äldsta barn självmord. Lillasyster deprimerad och vill dö.  Fru som är helt borta, fattar inget, deprimerad, elak och vill dö.

  förstår inte varför jag ens ska fortsätta kämpa med dom. Men om jag ger upp kommer lillasyster ta sitt liv men hur länge kan man hålla någon i liv som inte ser något ljus alls?

  känns som bättre att bara ge upp och låta allt stabilisera sig. Och låta dom som vill dö lämna världen.

  jag har slut på energi, har ingen hjälp av släkt eller vänner.

   

  Det är många saker som tynger dig och det lär lätt att förstå att din energi tar slut. Men du orkade skriva, du kanske har mer energi än du vågar tro.

  Har du varit i kontakt eller varit i kontakt med någon organisation för anhöriga till personer som begått självmord? Det finns till exempel https://spes.se/ och där kanske du möter större förståelse och acceptans än från din omgivning.

  Jag förstår att du känner ansvar för din lillasyster och jag tycker i grunden att det är bra. Men kom ihåg att inte ge dig själv alldeles för mycket last. Det är din lillasyster som är ansvarig för sitt liv och sina val oavsett hur mycket du orkar och vill stötta henne.

  Sköt om dig.

   

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.