Hem > Forum > Hopplöshet > Nu är djävulen ute efter mig, jag är övertygad

Nu är djävulen ute efter mig, jag är övertygad

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag har levt i ett helvete länge nu med missbrukande pojkvän och allt vad det innebär , mitt liv är väldigt svårt,  men för några dagar sedan hände en totalt oväntad grej . Jag hade krånglat mig iväg till en släktings  födelsedagskalas som var en stor grej, trots ångest gick jag dit ,gick av en hållplats för tidigt och fick gå i ösregn, på festen fick jag ett sms som ( vill inte avslöja  för jag är rädd att nån känner till vem jag är då) vände upp och ner på hela min värld. Det hade hänt en grej med en familjemedlem som innebär stoooora uppoffringar för mig.och fruktansvärt mycket skam och måsta dölja för andra  familjemedlemmar .Jag läste om och om igen smset och var tvungen att säga att jag tyvärr måste gå  ifrån festen.

    De här dagarna jag rett i det här har varit oerhört svåra. Och för en stund glömmer jag det sen kommer det som en kniv i magen, ångesten hur i helvetet ska jag lösa det här. Det handlar inte om dödsfall eller sjukdom heller för den delen.

    jag mår så fruktansvärt dåligt. Jag känner mig som jag är fast i en trång låda där folk sticker knivar i mig. Jag menar jag hade det redan så jobbigt orkade knappt med, fick yrsel av tristessen, när det här då kom så höll jag dagen efter bokstavligen på att svimma jag hade hela tiden blodtrycksfall.
    men man kan inte lägga sig ner och dö för man har ett ansvar.

    därför funderar jag på att försöka driva ut eller bort djävulen på nåt sätt. Men kan inte skrika för då blir jag vräkt kanske. Är livrädd att förlora min bostad.

    Vad ska man göra vad ska man göra vad ska man göra vad ska man göra vad ska man göra vad ska man göra

     

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.