Hem > Forum > Hopplöshet > När ingen bit i dig är helt .

När ingen bit i dig är helt .

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag orkar inte riktigt med livet. De gör ont att leva , vet inte om jag åt i går eller någon annan dag . Jag vill inte riktigt vara med längre.  Ingen kommer ju ur livet levande ändå. Mina barn har en bra pappa, men just nu ingen bra mamma . Allt jag rör vid har jag sönder typ. Vet inte riktigt vart jag ska vända mig ..

   

  Hej!
  Tack för att du uttrycker hur du mår och sträcker ut en hand, jag kan tänka mig att det inte var lätt – det hörs att du befinner dig i en tung period i livet just nu.

  Det låter för mig som att du behöver prata med någon, har du övervägt att vända dig till en psykolog eller en terapeut? Att prata och tillsammans arbeta fram metoder som gör livet bättre kan göra all skillnad i världen. Såna här perioder går inte alltid över av sig själv, eller är ens något man kan lösa på egen hand.

  Måste också säga att det är fint att du skriver att dina barn inte har en bra mamma JUST NU. Denna period kommer gå över den också, och den gör dig inte till en sämre förälder.

  Ta hand om dig. <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.