Hem > Forum > Hopplöshet > När får man ge upp?

När får man ge upp?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Är så trött. Jag vet att det finns människor där ute som förstår precis vad jag menar. Jag är så trött.

  Varje dag är jag arg, förtvivlad och trött. Gråter och gråter men det känns aldrig bättre. Tankarna bara snurrar runt och jag kan inte sluta älta. Vill göra slut med min pojkvän, lämna bort alla mina älskade djur och bara hoppa från en bro. Orkar inte med mera ansvar, jobb eller att ha någon som är beroende av mig.

  Allt irriterar mig eller gör mig ledsen. Jag får utbrott efter utbrott av ilska eller gråt. Hur fan ska man orka med detta? Min pojkvän förstår inte och orkar inte. Min familj orkar inte. Jag orkar inte.

  Ligger på nätterna och ber om hjälp rakt ut i mörkret. Snälla låt mig få dö i natt. Låt mig inte vakna imorgon. Men jag vaknar varje morgon.

  Avatar

  Det är mycket lättare att bara ta några steg tillbaka, vila och sen köra på igen som en visare människa 🙂

  Energi är klurigt, gäller att hålla tillbaka och ta det lugnt. Man behövet sova, man behöver ha få men bra relationer.

  Att dö skulle vara så tråkigt, typ lika tråkigt som att sova 😮

  man hittar alltid något som gör allt värt det igen, ens liv version 2, är nog uppe i version 5-6 nu, tidigare versioner har bara haft larviga problem 🙂

  vill man dö, så kan man alltid ta död på ens ego. Egot medför bara tråkigheter.

  Avatar

  Är så trött. Jag vet att det finns människor där ute som förstår precis vad jag menar. Jag är så trött. Varje dag är jag arg, förtvivlad och trött. Gråter och gråter men det känns aldrig bättre. Tankarna bara snurrar runt och jag kan inte sluta älta. Vill göra slut med min pojkvän, lämna bort alla mina älskade djur och bara hoppa från en bro. Orkar inte med mera ansvar, jobb eller att ha någon som är beroende av mig. Allt irriterar mig eller gör mig ledsen. Jag får utbrott efter utbrott av ilska eller gråt. Hur fan ska man orka med detta? Min pojkvän förstår inte och orkar inte. Min familj orkar inte. Jag orkar inte. Ligger på nätterna och ber om hjälp rakt ut i mörkret. Snälla låt mig få dö i natt. Låt mig inte vakna imorgon. Men jag vaknar varje morgon.

  God kväll här på Mind Forumet.

  Är det NÅGON som DU känner förtroende att prata UT med om hur illa DU mår???

  Är inte din pojkvän alls förstående hur illa Du mår i din egna hälsa?

  Jag hör att DU mår riktigt illa och behöver akut behov av hjälp och föreslår att du måste besöka psykiatriska akutvården.

  Har Du varit patient hos ovanstående förut eller aldrig vågat fråga om hjälp?

  Har Du pratat någongång hur Du mår på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning så som en psykolog, psykiatrisjuksköterska eller läkare/överläkare ?

  Jag har en underbar psykolog som jag träffar och är en duktig “lyssnare” och kommer med bra frågor även fast de kan vara ansträngande / tuffa så försöker jag så gått jag kan besvara psykologen…

  Jag tror du behöver prata UR dig en hel del om hur Du mår både ensam med någon professionell vårdkontakt och ev. något stöd ifrån någon anhörig / närstående om detta finns möjlighet…

  Snälla, återkom gärna och berätta hur det går för dig och SNÄLLA ge INTE upp än…

  Om Du har flera frågor så får du gärna återkomma till mig här på Mind Forumet, så försöker jag svara i mån av både ork- och tid…

  Var rädd om dig NU… Kramar…

  På återseende…

  PS: Jag tycker Du ska prova att chatta med MiNDs Självmordslinje eller om du hellre vill prova att ringa så är telefonnumret; 90101 till MiNDs Självmordslinje… DS.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.