Hem > Forum > Hopplöshet > Min sexuella läggning.

Min sexuella läggning.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag har kommit ut som gay för 2 år sedan. I med att redan vara olycklig så har jag bara fått mera skit mot mig. Mår sämre än någonsin då jag känner att jag verkligen gråter ofta till kvällen o försöker vara glad med folk i närheten. Men vill bara släppa allt o komma bort. Jag vill finna lycka i livet men gör ej det. Går bara runt o orkar ej längre. Vänner vet men hjälpen finns inte som jag söker. Vill bara få slut på allt så jag slipper lida.

    Jag hör att du har det riktigt svårt och jag kan tänka mig att den långa processen fram till punkten där du kom ut som gay har tagit mycket energi och varit smärtsam. Inte konstigt alls att du är ledsen och besviken nu när de runt dig inte tar emot dig som du behöver.

    Att finna lyckan borde vara allas rättighet oavsett vad lyckan betyder hos olika personer. Sen vill vi nog gärna få lyckan på en gång, men jag vet inte hur vanligt det är.

    Vad lyckan betyder för just dig vet jag ju inte. Men jag tänker att man kanske kan försöka se det som mål och delmål. Man når ett delmål och kan känna att man är ett steg närmare sitt stora mål. Jag brukar försöka se det så här för då kan jag klappa mig själv på axeln och säga att jag har lyckats med något bra. Sen möter jag såklart motgångar och annat som gör det svårt .. ibland är det 1 steg fram och 4 bak, men ibland är det bara framåt.

    I ditt fall kanske just att komma ut som gay var ett riktigt stort delmål på väg mot din lycka? Eller hur ser du på det?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.