Hem > Forum > Hopplöshet > Min mamma är allvarligt sjuk och jag är djupt deprimerad

Min mamma är allvarligt sjuk och jag är djupt deprimerad

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Till att börja med så är jag 28 år.Min mamma har Allvarlig Ms(rullstol,sondmat,kateter mm. Jag(och min familj)har gått igenom många andra jobbiga/ Traumatiska saker. Men nu börjar jag nå min gräns över vad jag klarar av. Det känns som min familj har en förbannelse över sig och att det aldrig tar slut!

    Jag har provat många saker för att må bättre(antidepp,träna osv). Men inget hjälper längre.Jag känner mig låst för att jag bor hemma men samtidigt så kan jag inte lämna henne.Den största anledningen är våra älskade katter(dem är det enda som håller mig vid liv).

    Mina syskon/släkt är ingen hjälp, jag har inget socialt liv längre och jag blir bara mer deprimerad för varje dag som går. Det känns inte som det finns något hopp.

     

    Avatar

    <3 Åh, jag tycker bara det låter så orealistiskt att du ska vara låst/fången i detta när du är så ung.
    Jag har upplevt liknande situationer med nära familjemedlemmar som varit sjuka och det totalt hamnat på mig i åratal. Är så ledsen för det som lite äldre (snart 40 år), åren som bara gått och där tacken väl egentligen inte är något vidare tack – jag ångrar mig ärligt talat. Vill därför uppmuntra dig till att ändå försöka få assistenter, lämna över det här så långt det går? Försöka flytta, fina du. Såhär kan du ju inte ha det!! <3

    Du är viktig också! Ditt liv och mående spelar stor roll.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.