Hem > Forum > Hopplöshet > Mår riktigt riktigt dåligt och mycket värre kommer det bli

Mår riktigt riktigt dåligt och mycket värre kommer det bli

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag mår typ sämre och sämre varje dag av att min kille flyttat ifrån mig, ignorerar mig och inte svarar på mina sms. …Vi är fortfarande tillsammans så han är min kille…

    Försökte först göra massa annat för att kunna klara av denna hemska chockerande situation och inte fokusera på det. Börjat träna mer, äta nyttig mat, börjat sminka mig vilket jag inte gjort tidigare, försökt skaffa kompisar på nån app och skrivit till bekanta, börjat söka många jobb. Ser ju bra ut eller hur?

    Nej det kom ikapp mig igen och det går inte att låtsas. Jag klarar mig inte utan honom och jag klarar inte otydligheten som blir av det han gör mot mig. Måste ha tydliga svar.

    Mår sämre och sämre varje dag. Får lust att skada mig själv om det inte hade varit för att man får fula ärr. Skadade mig till och med lite på händerna, men inte så illa. Flippade ur hemma eftersom mamma prata om annat än hur jag mår och hällde ut havregryn och sirap på golvet. Funderar på att köpa sprit om jag inte hade tyckt det var för pinsamt att göra själv på en vardag på Systembolaget. Får se om jag gör det imorgon. Tänker antagligen skada mig själv mer också. Och kanske chatta med någon bekant mer? 🙂 Och kanske gå och träna? Och kanske sminka mig? 🙂 Eller kanske dö.

     

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.