Hem > Forum > Hopplöshet > Lyrica frågor GAD osv

Lyrica frågor GAD osv

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag har tidigare tagit lyrica(ej utskrivet jag får dem av min pojkväns kompis) för att bli ” påverkad” det är ett så skönt rus helt enkelt tycker jag, men nu har jag börjat ta en 300 mg tablett( om jag är ute efter att bli bäng tar jag 3  st 300 mg) INFÖR nånting när jag  behöver ”ge av mig själv” till andra när jag annars om jag inte skulle tagit den skulle varit sur deppig och full av ångest, jag blir glad ,bryr mig inte om omvärlden /folk ett skit, kommer med samtalsämne efter samtalsämne, det bara bubblar fram ord ur munnen på mig och jag blir artig och rolig och framförallt bryr mig inte om vad andra tycker. Vilket blir ett ganska roligt sällskap. Men så fort den slutar verka så bara wo… jag är deppigheten själv. Grejen är att det är familjemedlemmar som  jag behöver stötta och ge kärlek och lite glädje för att deras situation är så eländig, men det skulle vara sååå skamligt om dem skulle förstå att det är narkotika klassade tabletter jag går på. Men dem är ju inte korkade så det är väl lätt att räkna ut när jag ibland är helt under isen och knappt kommer på nåt att säga och sen plötsligt bara är helt, ja lyrisk.

    men det gör mig så glad att kunna vara den här super upplyftande personen för dem när jag annars har svårt att sitta med dem ens på min BALKONG och prata, för då kanske GRANNAR HÖR
    När jag tar lyrica skiter jag i allt sånt.

    Jag vet att man kan få det utskrivet men vad krävs för att man ska få det utskrivet? Jag vet ju att 300 mg är ändå ganska mycket( jag blir ju lite vinglig) men det är det som krävs för att ta bort min ångest. Jag tror jag kan glömma att jag får det utskrivet..

    Det ges väl för typ epilepsi? Men jag vet att jag läst att det används för generaliserad ångest också (GAD)vilket jag verkligen tror jag har. Så  en omöjlighet att jag skulle kunna få den är det ju inte, ??

    Finns det nån här som har lyrica utskrivet ??  Hur mycket tar ni per dag?

    Varför jag inte frågar min pojkväns kompis ..kompis är för att den personen vill jag inte ha och göra med liksom ..kriminella människor.

     

    Jag har vänner som tagit Lyrica för sin kroniska smärta. Men det är beroendeframkallande, och flera fick sluta pga att de blev beroende. (De följde inte doseringen helt).

    Jag tycker du ska be din läkare att få testa ångestdämpande istället. Eftersom du skrev att du har ångest. Det finns bra medicin för det och att få hjälp att hitta rätt medicin tfär just din ångest kan få dig att må mycket bättre. På laglig väg.

    Ta hand om dig!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.