Hem > Forum > Hopplöshet > Låstas att jag orkar

Låstas att jag orkar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Låtsats att jag orkar med livet varje dag.
    Att jag inte är helt trött varje dag. Att jag inte vill stänga av helt. Att jag inte vill göra slut med kille pga utmattning. Att jag är den där glada snälla personen på jobbet som ler mot alla och hjälper alla.

    Jag orkar inget mer. Han frågar mig aldrig hur jag mår, hur min dag har varit. När jag frågar honom blir han irriterad för att han inte vill tala om sitt dåliga mående.

    Han vill ha hjälp med att söka jobb, men aldrig ta emot den hjälp jag erbjuder för den passar inte honom.

    Jag undrar ständigt om jag är den tjatiga , bara för att jag alltid frågar, för att jag vill få en klar bild av situationen.

    Behöver ett bättre jobb för får inte bra betalt, men får ingen energi när jag väl kommer hem för att söka nytt. Är helt utmattad. Känner mig inte hörd.

     

    klarar inte att göra slut, älskar honom i hans bästa och bra stunder. Är rädd att han ska skada sig.

    I hetsiga diskussioner säger han ofta håll käften till mig. Säger att han har rätt till det för att jag aldrig lyssnar.

    vill skada mig själv men har lovat att inte göra det mer.

    orkar inte orkar inte mer.

    Var otrogen för ett år sedan när det var riktigt dåligt å jag kände mig lämnad o h ensam. Ångrar mig , känns emot äcklad , önskar jag kunde försvinna för alltid. Kanske jag förtjänar detta ändå. Berättade aldrig för honom då jag vet att han tidigare försökt begå självmord.

    Fan.

    men ingen vet något för jag är den glada personen som är lycklig och ler mot alla och som är omtänksam mot alla och som vill hjälpa alla. På utsidan.

    Jag känner igen mig i sååå mycket i vad du skriver! Vad tungt att höra att du känner såhär. Jag har ofta i mitt liv känt mig utmattad på detta sätt och känt just detta att man inte orkar.. det är sjukt tufft.

    Om det är till någon stöttning, jag bryr mig! Du är modig som skriver här och du tar rätt steg, stegen mot att du ska få må bättre. Du låter som en väldigt fin person som värderar människor och måendet på folk runt dig mycket. Att vara den där snälla glada personen på jobbet är väldigt kul och fint, men det blir inte så bra när man värderar andra högre än sig själv, då räcker man inte till för sig själv. Det gjorde jag och jag känner lite att det kanske är det du hamnat i också. Hur man tar sig ur det vet jag inte, jag har fortfarande svårt att bry mig om mig själv men en sån sak som att se sig själv i spegeln och säga “Jag är bra!” 15 gånger en morgon när man vaknar hjälper mer än vad man tror. Ja, det låter stört klyschigt men speaking from experience, det funkar. 🙂

    Du är inte bara den glada, lyckliga personen som ler mot alla, är omtänksam och vill hjälpa alla på utsidan. Det är du på insidan också, jag är helt jävla övertygad om det! <3

    Du tror inte ni skulle kunna gå till en parterapeut, du och din kille? Jag och min tjej pratade med folk runtikring oss och en terapeut när vi gick igenom en tuff tid i vår relation och det var skönt att någon annan sa saker man tänkte, om du förstår vad jag menar. Saker kan kännas svåra att förklara bra när man ska förklara dem själv. Du verkar bry dig mycket om honom och du ska vara stolt över att du är den tjatiga, det visar på att du bryr dig något enormt. <3 Försök tänk på det som gjorde att du blev kär i honom från början! 😉

    Däremot, måste jag säga emot dig lite. Jag tycker inte att han har rätt att säga håll käften åt dig när ni har jobbiga samtal, hur illa du än tycker om dig själv. Ingen har “rätt” att vara otrevlig.

    Angående jobb, kan han höra av sig till arbetsförmedlingen? Jag var helt hopplös när det kom till att söka jobb, men utav erfarenhet så är det enklare än vad man tror! Kan han annars ta sig in som vikarie på skola? Det jobbar jag med, det är väldigt enkelt i grunden och hjälper mitt mående supermycket. Skolorna behöver alltid folk också!

    Du är fantastisk och älskad! Du är modig som berättar för oss på forumet, jag tror på dig. <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.