Hem > Forum > Hopplöshet > kommer nog ta livet av mig snart

kommer nog ta livet av mig snart

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • jag har haft en stalker i 5 års tid som hängt ut mig i en facebookgrupp som jag aldrig blir inbjuden till. där har stalkern skrivit en massa lögner och förnedrat mig. har bett om hjälp flera gånger med bilder på det som skrivs men varenda gång nekar folk att de är med eller låtsas som att de inte är det istället för att bara hjälpa till. det är som att folk tycker att det är roligare att läsa det som skrivs istället för att hjälpa mig. jag tror folk glömmer bort att det här gör så att jag inte mår bra. jag har nu bestämt mig att inte stå ut med det längre. jag orkar inte mer. polisen kan inte hjälpa mig om ingen är villig att hjälpa mig med bilder och jag har insett att mitt liv inte betyder något för någon. det är roligare för folk att sitta och skratta än att hjälpa till. kommer nog inte leva så mycket längre men hoppas på att det slutar när jag är död så att min familj kan få leva ifred. jag orkar inte låtsas som att det här inte påverkar mig längre för det har det gjort och det fortsätter det att göra varenda sekund av varenda dag.

    Så ledsen för din skull. Du ska inte behöva stå ut med det här och du ska inte låtsas som om det inte påverkar dig.

    Vet inte hur gammal du är, så vet inte hur stor inverkan sociala medier har på ditt liv. Men det låter som att du oavsett ska anmäla det här till Facebook och se om de kan göra något. Sen kanske ta en paus från det hela ett tag?

    Sen hoppas jag att du hittar något som gör livet lite bättre. Du betyder mer än du tror och din familj bryr sig. Berätta för dom hur du mår och allt som händer. Du förtjänar stöd.

    Purple Qydika! 💜

    Det låter som en sjukt jobbig och verkligen ohållbar tillvaro! Jag säger bara att ta livet av sig är INTE det som löser allt. Ditt liv är värt att kämpa för! DU, DIG SJÄLV! är värd att kämpa för!

    Kontakta vården, berätta för fler personer hur du känner. Strunta i vad de kommer tycka eller tänka. Prata om det mer och mer!

    Ring polisen igen och tjata. Tyvärr är det ju så…  De kan om de vill!!

    Anmäl på Facebook. Dela vad personen/personerna/gruppen heter till alla du kan så att alla kan anmäla. Tillräckligt många anmälningar så är det större chans att de gör någonting åt det.

     

    Man ska inte behöva kämpa såhär! Men att kämpa för DIG SJÄLV! är det mycket värt! DU är värd mycket mer än såhär!

    Jag hoppas, hoppas det här kommer bli bättre och lösa sig för dig!

    Den här sidan har också en chatt! Skriv där om du inte gjort det innan! Hittar den på startsidan.

    Länk: https://mind.se/chatt/

    Även telefonnummer finns!

    “Självmordslinjen 90 101”

     

    Finns här! 💜/ Emelie (Purple Morahy)

    Hej, det gör ont att läsa! Min vän hade exakt samma problem. Hon gick till polisen och skickade alla form av bevis som finns på det här trakasseriet. Det slutade med att stalkern fick tvångsvård och idag inte kan skada någon eller fortsätta som den gjorde. Hoppas det kan inspirera, fina du, vem du än är. kram

     

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.