Hem > Forum > Hopplöshet > Känslan av aldrig vara rätt

Känslan av aldrig vara rätt

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Vet inte hur jag ska börja det här. Allt känns övermäktigt och ohållbart.

    Har kämpat i många år med både ätstörningar, depression och utmattning. Vet inte vem jag är längre, känner mig som en hemsk människa som bara sprider bitterhet och negativitet omkring mig hur jag än försöker. Gör min man ledsen, har i stort sett ingen sexlust vilket gör honom väldigt ledsen.
    Allt är bara kaos i mitt huvud. Drömmer om att råka ut för en bilolycka där jag dör så min familj blir fria får denna bittra själ, att ta självmord känns taskigt mot barnen. Vet inte hur jag ska kunna bli en glad, sprallig mamma och fru igen… Livet är för övermäktigt.

    Avatar

    <3 Livet kan verkligen vara övermäktigt. Det finns så många måsten, intryck och framtidsplaner som kan trötta ut den starkaste.

    Kommer du på något som känns jobbigt? T.ex stressigt jobb, ekonomisk ångest, för lite eller för mycket tid med familjen eller annat? Har du någon tanke om vad som utlöste ätstörningen?

    Hej!

    Snälla du, sök hjälp! Jag har varit där du är, hamna på psyket efter självmordsförsök då ALLT var svart. Det här var för 1 1/2 år sedan, fick då börja med setralin, få ordning på sömn och ätande. Noll alkohol samt olika vitaminer i kroppen. Sakta men säkert kom jag upp ur det svarta hål jag var så djupt i.

    Min motivation för att överleva: BARNEN!❤️ jag har 4 fina barn och en fantastisk make. Utan dom finns inte jag och är dom utan mig skapar jag en enorm smärta. Det är okej att inte orka jämt, ta vara på dom dagar du orkar. Något som hjälper mig är planering, planera in aktiviteter och få något att se fram emot!

    Jag önskar dig styrka, vilja och värme! Tro mig, det går att komma ur allt det svarta, bara man söker hjälp och låter det ta tid ❤️

    PS. Sätt dig med din man, förklara hur du mår och att prio just nu är DU, för att du inte ska gå sönder helt. Har du en bra man så förstår han det, kanske rentav söker hjälp åt dig!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.