Hem > Forum > Hopplöshet > Känner mig hopplös…

Känner mig hopplös…

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Mitt mående går alltid i perioder, jag kan gå från att må superbra till att faktiskt må skit dåligt. Just nu de första veckorna utav skolan mådde jag bra och jag försökte hålla huvudet högt, inte så enkelt när man går sista året på gymnasiet och inte har några vänner för man bråkat med alla. Nu den kommande veckan har inte varit lika lätt, har vänner utanför skolan såklart men vet inte vart jag har de och börjar få lite svårigheter med min ångest igen speciellt nu om jag börjar oroa mig snabbt.

  Jag vet att man alltid ska försöka men ser verkligen ingen poäng med plugget, vänner och kanske till och med familj när det är såhär jag mår just nu. Känns bara som att jag är i vägen för allt och alla, om ni har några väldigt kvicka och snabba tips hör av er, skulle underlätta väldigt mycket.

  Skulle inte säga att jag är där än med att vilja gå bort men har tankarna igen, men kan inte säga detta till mina föräldrar eller bup har även fyllt 18 nu så känns som att det inte är okej att må som jag gjorde innan då jag är vuxen i allas ögon numera. (Det är inte samma sak längre).

  Om någon känner likadant hör av er så att jag vet att jag inte är ensam.

   

  Hur har det gått nu lite längre in på terminen?

  Även om du är några månader över 18 så förtjänar du att må på ett sätt som gynnar dig, och det gör du hela livet!

  Allt gott!

  Trådstartaren

  Hur har det gått nu lite längre in på terminen? Även om du är några månader över 18 så förtjänar du att må på ett sätt som gynnar dig, och det gör du hela livet! Allt gott!

  Just nu är det bättre, jag har inte lika grova humörsvängningar men kan ha återfall ibland, jag kämpar varje dag, har skaffat ett jobb och det är lite jobbigt då jag har mycket i skolan också men det funkar så att säga.

  Jag kämpar med plugget för jag vill ta min examen för att sedan ha underlaget till att faktiskt plugga vidare, så ja det är lite bättre nu hur är det själv och är väldigt tacksam för svar.

  Tack och allt gott till dig!

  Hej!

  ville bara tipsa om något som fått mig att må betydligt bättre. Nämligen mental träning och positiva affirmationer. Jag spelade in positiva och stödjande fraser sedan lyssnade jag på dem om och om igen. T. ex jag duger, jag är älskad etc. Det läkte mig sakta inombords och jag började tro mer och mer på de positiva affirmationerna och jag började se ljusare på tillvaron. Ge inte upp bara för det är en process och går inte på en dag. Styrkekramar till dig.

  Trådstartaren

  Hej! ville bara tipsa om något som fått mig att må betydligt bättre. Nämligen mental träning och positiva affirmationer. Jag spelade in positiva och stödjande fraser sedan lyssnade jag på dem om och om igen. T. ex jag duger, jag är älskad etc. Det läkte mig sakta inombords och jag började tro mer och mer på de positiva affirmationerna och jag började se ljusare på tillvaron. Ge inte upp bara för det är en process och går inte på en dag. Styrkekramar till dig.

   

   

  tack så hemskt mycket för tipset ska verkligen ha det i åtanke! Så bra att du mår bättre skönt att höra att de är på bättringsvägen! Jag själv mår lite bättre sedan jag skrev detta då jag just försökt fokusera på positivare tankar och åtgärder till att sätta min psykiska hälsa i ett bättre spektrum så att säga. Jag ska inte ge upp! Lovar och ha en bra dag!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.