Hem > Forum > Hopplöshet > Jävla madrass skit

Jävla madrass skit

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag har behövt klara mig själv vädligt längre, även som barn. Fått ta ansvar för mig själv och är så jävla nöjd med att ha flyttat till en ny stad. En bra bit från min familj. Och det är ganska nice, fortfarande ensam och på egen hand. Har inga vänner egentligen, är en sån som folk bara står ut med i sammanhang. Har bara fått stå ut med det hela mitt liv.. Bara såhär det är.

  Men då jag kommer från en större stad tog jag aldrig körkort, i storstäder är de ingen frihet att ha bil utan kollektivtrafiken. Men nu bor jag i en betydligt mycket mindre stad och kollektivtrafiken suger.

  Har instätt att jag verkligen behöver köpa en ny madrass, men kan inte göra mig av med den gamla.. Kan inte köra den till tippen eller så, har ingen att be om hjälp hos och de flesta företag erbjuder inte bortforsling. Stade är också så liten att de inte finns några firmor som hämtar ”grovsopor”. Så vad fan gör man då?!

  är liksom en 160×200 så kan ju inte ta den på bussen, inte för att det går bussar till soptippen. Kan inte förvara dem egentligen till jag får löst det, och har så jävlas ont att jag behöver köpa ny madrass men kan fan inte få ihop det!

  Klarar fan inte körkortsteorin så de går inte heller.

  Orkar liksom inte. De är inget sort, eller jo för har fan svin ont i ryggen pga madrassen, men känns liksom att världen alltid är emot än..

  Det finns säkert människor som inte bara ”står ut” med dig, utan som på riktigt är intresserade av dig och vill vara i din närhet. Såhär ska du inte behöva känna. Du kan läsa om tips, till exempel här i forumet, på hur man kan tänka när man söker efter vänner.

  Men det gläder mig att du trivs bättre i den nya staden; det låter trevligt^^.

  Jag kan nog inte hjälpa vad gäller att få till madrassproblemet. Men jag önskar dig allt gott och hoppas någon mer pragmatiskt lagd person än jag har en lösning och hör av sig till dig.

  Att vara ensam och klara sig helt själv är något jag har stor erfarenhet av och har därför hittat lösningar för att kunna göra saker själv som kan verka omöjligt att göra själv. Men som i ditt exempel nu så hade jag om det är en skumgummimadrass använt en vass kniv och skurit sönder den i småbitar och slängt i soporna. Vore det en resårbotten hade jag använt en lämplig avbitartång och en hammare och skurit loss tyget och slängt i soporna. Fjädrarna går att klippa ner i lagom storlek. Och träet gör man mindre med hammare och såg. Sen har man lättare att göra sig av med skräpet bit för bit när möjlighet finns. 🙂

  Kolla med kommunen eller kommunens renhållningsbolag. De brukar vilja undvika att folk dumpar skräp eller lagrar det i källare etc, så någon slags lösning för hjälp med grovavfall brukar finnas.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.