Hem > Forum > Hopplöshet > Jävla liv

Jävla liv

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Nu kommer jag och klagar över mitt liv igen..

    jag ser ett monster, ett fruktansvärt monster i spegeln och på foton och videor

    grejen är att jag har sovit med smink väldigt många år, jag vet jag är äcklig men låt mig förklara , jag lever i ett förhållande där det kan bli så att jag måste snabbt ta mig ut ur lägenheten mitt i natten, om min pojkvän kan bli galen bara sådär, gallskrika åt rösterna han hör sparka och vara helt galen, då måste jag snabbt ta på mig kläder och skor och ta Väskan och fly, jag hinner INTE sminka mig, och jag ska förklara jag lider (antagligen?) av BDD ,body dysmorphic disorder (googla ) och jag KAN inte visa mig osminkad , jag dör  hellre.  Så min hud är ju helt förstörd , jag är 30+ , jag ser ut som femti tusen Svåra år, inte ens smink kan täcka allt ,

    ett monster . Vem vill veta av ett monster.

    När jag åkte buss en gång sa några tjejer om mig eller halvskrek”- hon är ÄCKLIG!”

    jag blir ju inte yngre heller,så det kommer ju bara bli värre och värre

    jag har sån sjuk ångest

    Hej

    Det låter väldigt jobbigt för dig.

    BDD är ju en sjukdom, som du inte kan rå för. Men nog förstår du logiskt att det inte blir bättre av att du sover med smink, och att få, näst in till ingen dömer dig om du går ut utan smink.

    Du vet nog också innerst inne att du behöver lämna din relation.

    Har du någon släkting eller vän som du kan få stöd av för att våga lämna? Ha med dig någon när du gör slut, packa på en gång och lämna. <3 Du är VÄRD att må bra.

    Trådstartaren

    Men alla äcklas av mig… jag vill inte skämma ut mig genom att visa mitt fula ansikte, då har jag skämt ut mig själv-ingen bra känsla..

    ja jag vet att jag måste lämna, men problemet är att han vet var jag bor( har en egen lägenhet, men jag tvingas vara hos honom typ varje dag, han ringer och säger – var är du??Skulle jag klippa kontakten, klippa bandet, inte bry mig om honom.. då skulle han vända sig to t a l t mot mig, jag skulle få ett helvete och jag o r k a r inte med det. Jag orkar inte. Han skulle skrika bryta sig in, i porten.jag skulle få stå med polisen i luren 5 ggr om dagen typ, och jag har telefonfobi dessutom. Dem kommer och hämtar honom . Sedan släpper dem honom, och han kommer tillbaka. Det har hänt förut när jag bestämt mig för att ”nej det är över” så jag vet..

    jag Väntar Bara på mirakel typ. Att han ska typ kollapsa och försvinna från jordelivet.

     

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.