Hem > Forum > Hopplöshet > Jag vill inte leva mer

Jag vill inte leva mer

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag är 24år och jag har ingenting kvar.

  Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har levt min egen mardröm i så många år nu och jag orkar faktiskt inte leva mer.

  Min mamma är död. Min pappa är heroinist. Mina syskon har gett upp hoppet om mig. Alla mina vänner har försvunnit med tiden.
  Jag har hamnat i gräl med min bästa vän (som också är min roomie) och nu tror jag att jag inte kommer få bo kvar här heller. Jag har förlorat mitt jobb och sitter hos kronofogden.

  Jag orkar inte mer. Jag vill dö nu. Och jag tänker slutföra det ikväll.

  Har känt så många gånger och vet hur det är, men vet också att då finns det bara förlorare. Åk till Psykakut för att få medicin för det akuta läget och sedan vårdcentral. Har du verkligen ingen du kan prata med?

  Hej där Indigo Fefati.

  Hur mår du nu? Såg först nu ditt inlägg och hoppas verkligen att du är okej.

  Rekommenderar dig att söka till St Görans psykakut om du känner att läget är akut. Där kan du få hjälp!

  Vet du, det finns ljus och hopp, snälla lämna oss inte! Jag finns här om du vill skriva med någon som lyssnar!

  Trådstartaren

  Hej ni båda!
  Tack för er omtanke och för att ni svarat.

  Jag är kopplad till psykiatrin sedan sex år tillbaka, men jag får ingen hjälp. Eller jag har fått hjälp, men fel hjälp. Jag bor i Malmö och är därför kopplad till deras psykiatri.

  Jag lever fortfarande, men tankarna är kvar. Jag börjar bli rädd för mig själv. Jag har haft den här problematiken länge och mina självmordstankar har alltid funnits där. Men nu är dom värre än någonsin. Jag har konkreta planer och det skrämmer mig som fan. Jag vill inte dö! Det är bara så att jag inte orkar hantera saker längre 🙁

  Du har rätt att byta. Har hört att lund är bra. Tyvärr ingen egen erfarenhet av de men vet att många bytt dit och de säger att de e mycket bättre där än i Malmö och Trelleborg.

  Bara att tips till dig. Jag hoppas att du klarar av att stå emot. Du e värd att få må bra och få hjälp <3

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.