Hem > Forum > Hopplöshet > Jag vill inte finnas mer

Jag vill inte finnas mer

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag orkar inte leva mer! Vad fan är det för mening? Kan det inte finnas en jävla kvot på vad man ska behöva gå igenom?

  Svek, skador och sjukdomar.

  Har en fin familj. 2 underbara barn, 1 bonus, hund och gubbe.

  Men jag vill inte längre. Idag kom ännu ett slag i magen. För andra gången blir gubben av med jobbet. Första gången var hans eget fel men denna gång är det nedskärningar. Jag är fortfarande så otroligt besviken på hur han gjorde första gången. Att jag idag tänker att hade det inte varit för det hade vi inte ens behöva stå ut med det här alls.

  Jag sjukskriven pga skada under renovering i huset som lett till operation. Redan där nedsatt inkomst. Och nu det här. Bolån som måste betalas och där vår låsning går ut i april så vi kommer åka på en jävla räntesmäll! Jag ser bara mörker. Att vi måste sälja vårt hus som vi snart är klara med. Att vi kommer hamna på gatan då det inte finns lägenheter.

  Vad fan är det för mening med livet? Bara må dåligt och sen dö?

  Jag tänker nästan varje dag på att ta med mej geväret ut i skogen och avsluta lidandet. Det enda som hindrar mej är mina barn. Men börjar mer och mer bli mörkare i mina tankar.

  Jag är helt slut… Vill inte mer!

  Här är en till…

  håller med fullständigt. Må dåligt, oro få sjuka ångest påslag , gråta vara arg ..FÖR VAD?? För att sedan dö???

  Det är jättekonstigt.

  <3 Fina du, jag tänker att du mår extra dåligt just nu pga. att du fått det här beskedet om din mans uppsägning idag. Att det skapat en enorm krisreaktion i dig och även påmint dig om allt annat övermäktigt smärtsamt som du/ni varit med om hittills? Är det så? Utifrån det perspektivet tror jag inte en enda människa skulle kunna se ljuset i tunneln eller meningen med livet. Det går nog inte när man är i chock och upplever svår vanmakt. Jag menar att detta inte bör definiera hela livet och dess mening, fina du. Förstår också att du är jävligt besviken på att han saboterade det här sist och därmed också försatt er i den här situationen. Jag tänker att han får ta huvudansvaret för detta.

  Stor kram!

  Här är en till… håller med fullständigt. Må dåligt, oro få sjuka ångest påslag , gråta vara arg ..FÖR VAD?? För att sedan dö??? Det är jättekonstigt.

  Fattar inte heller grejen.. Haft ett gäng kriser på löpande band under några år, och existensiell ångest på det sedan barnsben, som verkar ha eskalerat till nya höjder de senaste dagarna.

  Tror tyvärr inte det finns något allmängiltigt svar.. :/ Ibland vill jag bara få det överstökat, hela livet, slutet, döden, för att slippa fundera, slippa ha existensiell ångest, en hjärna som inte kan hantera livet

   

  Jag orkar inte leva mer! Vad fan är det för mening? Kan det inte finnas en jävla kvot på vad man ska behöva gå igenom? Svek, skador och sjukdomar. Har en fin familj. 2 underbara barn, 1 bonus, hund och gubbe. Men jag vill inte längre. Idag kom ännu ett slag i magen. För andra gången blir gubben av med jobbet. Första gången var hans eget fel men denna gång är det nedskärningar. Jag är fortfarande så otroligt besviken på hur han gjorde första gången. Att jag idag tänker att hade det inte varit för det hade vi inte ens behöva stå ut med det här alls. Jag sjukskriven pga skada under renovering i huset som lett till operation. Redan där nedsatt inkomst. Och nu det här. Bolån som måste betalas och där vår låsning går ut i april så vi kommer åka på en jävla räntesmäll! Jag ser bara mörker. Att vi måste sälja vårt hus som vi snart är klara med. Att vi kommer hamna på gatan då det inte finns lägenheter. Vad fan är det för mening med livet? Bara må dåligt och sen dö? Jag tänker nästan varje dag på att ta med mej geväret ut i skogen och avsluta lidandet. Det enda som hindrar mej är mina barn. Men börjar mer och mer bli mörkare i mina tankar. Jag är helt slut… Vill inte mer!

  Tur att du har barnen som skyddsfaktor, även om det kanske inte känns så. Hoppas det har ljusnat lite för dig

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.