Hem > Forum > Hopplöshet > Jag har förstört mitt liv

Jag har förstört mitt liv

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • och nu vet jag inte hur jag ska orka leva längre..

  Jag lämnade en lång relation (över 10 år lång) nu i somras. Vi hade hus och jag trodde en framtid med barn tillsammans. Men så blev det inte. Han ville inte ha barn.. så jag lämnade.

  Nu bor jag själv i en liten lägenhet och har påbörjat en resa om att bli självstående mamma. I början av hösten kändes allt helt rätt. Har varit i kontakt med klinik för hjälp.

  Nu har jag varit sjuk i princip hela november och ser knappt någon framtid.. Ensamheten och hopplösheten.. den äter upp mig.

  Nu går tankarna åt att bara ge upp och skita i allt.. jag blir liksom lugn när jag tänker ”imorgon kan jag vara död”, ”imorgon är jag nog död”.

  Hur ska jag orkar vidare..?

  Hej!

  En stor ändring i livet brukar oftast resultera i såna tankar för många och det viktigaste är att tänka på att det bara är tankar som man inte behöver agera på, dom är tillfälliga och kommer och går genom jobbiga situationer och försvinner med tiden när man kommit mer till ro i sin tillvaro.

  Hur känner du idag? Mår du bättre?

  Trådstartaren

  Det har bara blivit värre. Kroppen kollapsade och jag blev yr, illamående och kraftig huvudvärk samt vänster arm domnade bort. Fick åka akut till sjukhuset och de tog alla prover och gjorde undersökningar för att utesluta stroke eller hjärnblödning. Alla provsvar såg bra ut men så otroligt rädd och chockad över hur min kropp reagerar.

  Samtidigt som jag önskade att jag bara fick en hjärnblödning och dog.

  Dessutom blev min ena katt akut sjuk och fick bli inlagd på djursjukhuset för att bli akut opererad i magen.

  Allt händer på samma gång.. när jag tänker att jag nog har klarat det värsta i krisen så kommer nästa kris..

  Nu väntar jag på nästa kris..

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.