Hem > Forum > Hopplöshet > Jag blir fulare och fulare

Jag blir fulare och fulare

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hur ska man stoppa det??

    jag vill dö för jag är så ful, smink hjälper inte längre.
    tänk om man såg ut som en Victoria secret modell tillexempel . Vad jävla lätt allt skulle vara. Kunna gå ut och känna stolthet inte behöva gömma sig i luva. Kunna åka buss utan att mötas av äcklade blickar. Sånt gör ont! Och man kommer hem och vill bara dö

    Jag kan inte gå på restaurang, isåfall måste jag sitta med huvudet under bordet så ingen får en chock. Och då får man nog ganska ont i nacken, jag kan inte gå på en krog även fast jag gjort det ändå, för ägarna vill inte ha mig där, dem blir sura för att jag är så ful.

    ingenting kan jag göra som ful. Jag kan knappt gå en promenad ,knappt handla .ångest nivån är väldigt hög då och jag blir helt slut, fittigt liv i övrigt så det påverkar också energin.

    nu brukar jag aldrig använda filter på selfies, men det har en som hade ” snapchat” på sin mobil, och jag fick testa och den gjorde mig till en skitsnygg tjej typ bombnedslag ( alltså ett helt annat utseende bara det att jag styrde huvudrörelserna så det känns som man ser ut så) och vilken känsla . Följt av en fruktansvärd huggande sorg att det inte är så.

    ni tänker kanske ”men vilken ytlig människa hon är…” Men om ni fick lika mycket skit som jag / såg ut som jag. Skulle ni förstå. Jag vet att många  människor är elaka och det stämmer inte att alla har fullt upp med sig själva. Det stämmer inte.

    När jag var på BUP , så satt jag på första mötet och dem tittade på mig äcklat och till slut började jag gråta och tog tröjan över ansiktet, hängde den över huvudet. – har du några vänner ? Frågade dem då.-hur orkade du gå i skolan ? Frågade en av dem. (Jag var ju så ful)

    Jag fick diagnosen BDD, ( typ inbillad fulhet) W TFUuuuuuuuuuuuuuUUUck???!?!!

    jag skulle göra vad som helst vad som helst för att ha den störningen och egentligen se normal ut , men eh nej det är inte så.

    Jag blev snygg i 20 års åldern( killar raggade på mig till höger och vänster) men nu i 30 års åldern så har fulheten kommit tillbaka och det blir värre och värre, vad ska jag göra? Vad ska jag ta mig till??

    Tycker ingen är ful men kan förstå den press media har hur man ser ut och vad som är vackert, känslan att man ej duger. I medias ögon sä är jag ful, jag är en man på 39 år som aldrig haft sex eller en flickvän så jag vet att man blir behandlad sämre på grund av hur man ser ut.

     

     

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.