Hem > Forum > Hopplöshet > Jag är så sjukt trött på mig själv.

Jag är så sjukt trött på mig själv.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag orkar inte mer. Skolan, famlijen, allting. Alllt känns så hopplöst. Jag har skadar mig själv och jag kan inte kontrollera det. Jag låter allt vara. Vill ens inte söka hjälp. Det kommer inte hjälpa för att jag har testat. Det blev bara värre. Nu är jag bara rädd. Att tankarna inuti mig kommer ta över vad jag gör. Jag är så rädd att jag kommer göra något mycket värre mot mig själv. Jag har pratat med en kompis om det men det verkar inte hjälpa. Inget verka hjälpa. Jag vill försvinna från allting. För en hel dag. Jag har massvis med självmordstankar. Till och med planerat. Nu är jag bara rädd att det kommer hända.

  Jag orkar inte mer. Vad ska jag ta mig till?

  Avatar

  Jag orkar inte mer. Skolan, famlijen, allting. Alllt känns så hopplöst. Jag har skadar mig själv och jag kan inte kontrollera det. Jag låter allt vara. Vill ens inte söka hjälp. Det kommer inte hjälpa för att jag har testat. Det blev bara värre. Nu är jag bara rädd. Att tankarna inuti mig kommer ta över vad jag gör. Jag är så rädd att jag kommer göra något mycket värre mot mig själv. Jag har pratat med en kompis om det men det verkar inte hjälpa. Inget verka hjälpa. Jag vill försvinna från allting. För en hel dag. Jag har massvis med självmordstankar. Till och med planerat. Nu är jag bara rädd att det kommer hända. Jag orkar inte mer. Vad ska jag ta mig till?

  När jag har mått dåligt och velat skada mig så har det hjälpt att prata eller skriva om det, bara få ut det på något sätt. Om du vill berätta mer om hur du har det så ”lyssnar” jag gärna. Vet du vad det var som fick dig att börja må dåligt från början?

  Avatar
  Trådstartaren

  Nej, det vet jag tyvärr inte. Det avr nog bara en dag jag började tänka på allt möjligt som t.ex att jag har gjort fel hela livet och att jag skyller mig själv på saker som har hänt. Sen dess har jag bara mått dåligt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.