Hem > Forum > Hopplöshet > Ingen livslust

Ingen livslust

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Är ny här o h vet inte riktigt hur detta fungerar men börjar bli desperat. Ringde linjen men la på vågade inte prata… chattade, men tyckte att jag tog upp personens tid så jag sket i det.. Är en börda för min familj för jag märker  att dom har kommit till en punkt då dom inte orkar mer… Inte jag heller för den delen…Men jag har lovat att inte göra något dumt dom vakar över mig  dag och natt så jag kan inte. Men dom förstår inte hur det känns, hur demonen inuti mig sakta äter upp mig o h säger att det är inte värt att leva… hatar att prata om hur jag mår jag säger alltid att allt är bra fast jag bara vill skrika att hjälpa mig och gädda mig ifrån mig själv…. känns som att jag står i ett vägskäl och vet inte vilken väg jag ska ta….

    Jag är också ny här, jag googlade lite och hittade denna sidan, alltså jag är inte så gammal  men känner mig så ensam nu på senaste två månaderna så de håller på att ta död på mig sakta inombords. Jag tacka gudarna att jag har ett jobb att gå till varje dag. Men varje dag förutom jobbtid så är jag verkligen isolerad , känner mig ensam, har inga vänner att umgås med och känner ofta att man vill prata med någon. Jag lider av ångest och depression men inte så pass att jag inte klarar av mitt jobb, allt jobbiga kommer liksom När jag släpper jobbet och när jag stänger min dörr om mig i min lägenhet. Jag har det såhär varje dag. Känner mig såååå ensam

    Svar till er båda som har skrivit:

    Finns det något som ni tycker är roligt att göra eller tidigare har tyckt är roligt att göra (ifall ni inte tycker att det känns roligt just nu när ni mår sämre)?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.