Hem > Forum > Hopplöshet > Inga vägar framåt

Inga vägar framåt

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Hela livet är så fullt med problem. Inget blir bättre. Ett stort problem som hindrar mig är en fobi jag har. Jag har gått 4 gånger i terapi för fobin, kämpat som fan, men det blir inte bättre.

    Jag vet inte längre hur länge till jag ska orka. Jag är så fruktansvärt trött också och skulle behöva utreda varför jag är så trött men det går inte p.g.a. fobin. Vem pratar man med? Akutpsyk känns fel att ringa för det här. Mind svarar aldrig. Habiliteringen hjälper mig inte med saker som inte har med autismen att göra.

    Jobbar 25%. Orkar knappt det ens. Försöker göra roliga och meningsfulla saker, men orkar knappt det heller.

    Hej! Det låter som du har en kämpig situation. När jag har något bekymmer med hälsa så brukar jag ringa till 1177. Där får man tala med en sjuksköterska som vet vart man skall vända sig och hur man skall bete sig. Du kan också ringa till vårdcentralen där du bor. De ger också råd om vad du skall göra. Du kan även få komma dit och ta prover för att undersöka vad din trötthet beror på. Båda instanserna kan ge råd oavsett om problemet beror på psykiska orsaker eller nått annat. Till 1177 kan du ringa dygnet.
    Hoppas att det löser sig för dig. Kram🌸

    Trådstartaren

    Hej! Det låter som du har en kämpig situation. När jag har något bekymmer med hälsa så brukar jag ringa till 1177. Där får man tala med en sjuksköterska som vet vart man skall vända sig och hur man skall bete sig. Du kan också ringa till vårdcentralen där du bor. De ger också råd om vad du skall göra. Du kan även få komma dit och ta prover för att undersöka vad din trötthet beror på. Båda instanserna kan ge råd oavsett om problemet beror på psykiska orsaker eller nått annat. Till 1177 kan du ringa dygnet. Hoppas att det löser sig för dig. Kram🌸

     

    Jag vet att man kan få ta prover på vc men jag kan inte. Jag har en extrem blodfobi.

    Vården vet att jag är trött, men gör inget. Jag försöker minska ner på en medicin som gör mig trött men jag kan inte sluta helt med den för då fungerar jag inte. Jag har provat att byta till en annan medicin men det gick inte bra alls. Och ska jag göra ytterligare ett byte så måste jag sluta med en antidepressiv medicin jag äter och vara utan i två veckor och det överlever jag nog inte.

    Hela livet är liksom det ena problemet efter det andra. Känner att jag inte riktigt orkar med det längre. Känner att fobin, panikångesten, depressionen, autismen och tröttheten styr mitt liv.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.