Hem > Forum > Hopplöshet > hårda ord hela tiden.

hårda ord hela tiden.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Halloj. nu behöver jag nog skriva av mig lite.

  Jag har en pojkvän som jag levt med i snart 7 år. Jag älskar honom otroligt mycket. Vi har haft mycket kul ihop. Men.. Nu kommer det… Men!

  Han är väldigt duktig på att trycka ner mig. Han kan få mig att känna mig så älskad. Men han kan även få mig att känna mig otroligt korkad och blåst. Han säger ofta att jag är korkad. Han säger att jag är blåst. Han gör ofta narr av mig. Han hånar mig. Jag mår redan väldigt dåligt p.g.a mycket annat i mitt liv. Det är mycket jag inte får ihop & som jag har mått dåligt över en längre tid.

  Han vet att jag mår kasst ganska ofta, även fast jag försöker att inte visa det så ofta. Men ändå säger han sådana saker till mig. Han tjänar bra mycket mer pengar än mig i månaden, & det skryter han om. Han skryter om att han har mer pengar än mig. Ibland köper han grejer eller presenter till mig som jag såklart blir jätte glad för. Men sen när han skryter om att han har mer pengar än mig, så gör de otroligt ont.

  Jag är väl inte super smart heller. Men han skrattar så ofta åt mig och säger att jag är så blåst. Att jag är så korkad. Han hånar mig och gör narr av mig så ofta, att jag tror på vad han säger. Jag känner mig mer eller mindre alltid korkad. Jag fick även höra det när jag va liten, utav mig pappa, som brukade säga att min hjärna är som en nöt.

  Ibland behöver han råd. Det kan handla om vilken mat han ska äta. Jag kommer med ett matförslag. Och han tycker förslaget är så dåligt, att han måste håna mig lite.

  Jag älskar honom som sagt, han har mycket bra sidor också. Vi skrattar ju ihop väldigt ofta också. Men dessa orden han säger tär på mig ända in i hjärtat. Det sitter så otroligt djupt.

  Ifall vi blir osams så säger han ännu hemskare saker. Blir han riktigt arg kan han kalla mig för hora, missfoster, efterliven, eller kanske ännu värre grejer.

  Ingen vet ju om det här. detta sker bakom stängda dörrar såklart. Mamma och pappa tycker jätte mycket om honom. Jag vet inte va jag ska göra. Är detta klassat som psykisk misshandel?

  Slå honom med nåt hårt i skallen, så kanske han lär sig att respektera dig! Det är iallafall vad jag skulle ha gjort.

  Dumpa. Sånt där ska man inte behöva höra.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.